Νεαρός έδειξε το μεσαίο δάχτυλο σε μαϊμού – Το πλήρωσε ακριβά (video)

Έπρεπε να το σκεφτεί καλύτερα.

Με τον χειρότερο τρόπο… πλήρωσε ένας νεαρός άνδρας την απόφαση του να… πουλήσει τσαμπουκά σε μία μαϊμού, η οποία καθόταν… ήσυχη σ’ έναν πάγκο. Ο πιτσιρικάς θέλησε να της δείξει το μεσαίο δάχτυλο, αλλά δεν περίμενε με τίποτα την αντίδραση του ζώου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο νεαρός περπατάει σ’ έναν δρόμο με πολλά καταστήματα. Σε κάποια στιγμή περνάει μπροστά από τον πάγκο που βρίσκεται η μαϊμού. Τότε, σταματάει και κοιτάζει έντονα το ζώο. Έπειτα από λίγο, αποφάσισε να της δείξει το μεσαίο δάχτυλο.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Όμως, φαίνεται πως η συγκεκριμένη ενέργεια δεν άρεσε καθόλου στην μαϊμού, η οποία πετάχτηκε από την θέση της και με μία κίνηση… βγαλμένη από ταινία πολεμικών τεχνών, τον χτύπησε στο πρόσωπο με τα δύο πόδια τεντωμένα. Και τον έριξε στο έδαφος.

Ο νεαρός δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του έτυχε και έπειτα από το πρώτο σοκ, σηκώθηκε άρον άρον από το έδαφος και τράπηκε σε φυγή, χωρίς να ρίξει ούτε ένα… βλέμμα στην μαϊμού. Αυτή πάλι επέστρεψε στην θέση της και συνέχισε να… απολαμβάνει την ηρεμία της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές μέρες σε πόλη της Ινδίας και αμέσως μόλις το βίντεο βγήκε στην δημοσιότητα προκάλεσε ντελίριο… ενθουσιασμού στους χρήστες, με αποτέλεσμα να γίνει άμεσα viral και να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πανικός σε σχολείο – Δύο παιδιά ανακάλυψαν κάτι τρομερό στην οροφή (video)

Το απόλυτο κόλπο για να διώξετε μακριά τα κουνούπια (video)

Πήγε να πλύνει το αμάξι αλλά έγινε… ρεζίλι (video)

Exit mobile version