Σταμάτησαν σε πάρκο για πικ νικ – Τους κυνήγησαν αρκούδες (video)

Φοβήθηκαν για την ζωή τους.

Άσχημη κατάληξη είχε για μία παρέα η απόφασή της να πάει βόλτα στην εξοχή με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή, τα μέλη της παρέας πείνασαν και για τον λόγο αυτό, έκαναν στην άκρη, σε πάρκινγκ που υπήρχε σ’ ένα δάσος, κοντά στον δρόμο. Ωστόσο, μερικά λεπτά αργότερα, όλα άλλαξαν, μια και εμφανίστηκε μία μεγάλη αρκούδα μαζί με τα τρία μικρά αρκουδάκια της.

Φαίνεται πως τα ζώα μυρίστηκαν το φαγητό που είχε… απλώσει η παρέα και άρχισαν να τρέχουν προς το μέρος τους. Μάλιστα, έφτασαν μία… ανάσα από τους «επισκέπτες», οι οποίοι τρομοκρατήθηκαν και ίσα που πρόλαβαν να μπουν στο αυτοκίνητο για να μείνουν ασφαλείς.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Ένα από τα μέλη της παρέας αποφάσισε να καταγράψει το περιστατικό με την κάμερά του, παρακολουθώντας την αρκούδα και τα τρία μικρά της να κάνουν… επιδρομή στο φαγητό τους. Κάποια στιγμή ένα άλλο αυτοκίνητο που έφτασε στο σημείο θέλησε να τρομάξει τα ζώα και να τρέψει σε φυγή, προκειμένου η παρέα να βρει την ευκαιρία για να φύγει από το σημείο.

Ωστόσο, η αρκούδα ένιωσε απειλή για την ζωή των μικρών της, με αποτέλεσμα να εξαπολύσει επίθεση στο δεύτερο αυτοκίνητο. Τελικά, η παρέα μπόρεσε να φύγει έπειτα από λίγη ώρα από το σημείο και να επιστρέψει στην… βάση της, τονίζοντας πως ουδείς τραυματίστηκε από το περιστατικό που έγινε σε πάρκο των Καρπάθιων στην Ρουμανία.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πλημμύρες Εύβοια: Η στιγμή που κεραυνός χτυπά δέντρο στη Χαλκίδα (video)

«Μόνο ο Θεός μπορεί να μας σώσει»! Συγκλονιστικά βίντεο απ’ τη Θεομηνία στο Μπούρτζι

Απίστευτο! Kάνει… βουτιά στα ορμητικά νερά της βροχής (video)

Exit mobile version