Μαγική εικόνα! Τεράστιος λευκός καρχαρίας πηδάει 4,5 μέτρα έξω από το νερό (video)

Σημείωσε… παγκόσμιο ρεκόρ ο καρχαρίας.

Εκπληκτικά είναι τα καρέ που έδωσε στην δημοσιότητα ο επιστήμονας Κρις Φάλοους και τα οποία δείχνουν το τρομερό άλμα που έκανε ένας τεράστιος λευκός καρχαρίας βγαίνοντας περίπου 4,5 μέτρα έξω από το νερό.

Ο επιστήμονας βρισκόταν μαζί μ’ έναν συνάδερφό του κοντά στο νησί Seal της Νοτίου Αφρικής, προκειμένου να καταγράψουν την δραστηριότητα των καρχαριών κατά την διάρκεια των γυρισμάτων για την σειρά ντοκιμαντέρ «Air Jaws» για το «Discovery Channel».

Κάποια στιγμή είδαν έναν καρχαρία να ετοιμάζεται να… αναδυθεί έξω από το νερό και ξεκίνησαν να τραβάνε φωτογραφίες. Λίγο αργότερα κατάλαβαν πως είχαν δει κάτι μοναδικό και τα καρέ που είχαν στην κατοχή τους ήταν… θησαυρός.

Βλέπετε, ένας τεράστιος λευκός καρχαρίας σημείωσε ένα απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ, μια και βγήκε περίπου 4,5 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. «Λένε ότι μία φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις. Λοιπόν, αυτή η φωτογραφία αξίζει χιλιάδες… αναδύσεις», ανέφερε αρχικά ο Φάλοους και συνέχισε: «Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο ψηλά βγήκε. Ήταν απλά εξαιρετική. Μία φωτογραφία των ονείρων σου».

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το κόλπο για να πλένετε τα σεντόνια σας και να είναι πάντα μαλακά (photos)

Κινείται η εικόνα; Το τεστ που δείχνει από τι υποφέρετε (photo)

Το καλοκαίρι… επιστρέφει! Ο καιρός μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο

Exit mobile version