Αποκαλυπτικό βίντεο: Γυναίκα παράτησε τον σκύλο της σε πάρκο (video)

Απίστευτα είναι τα πλάνα.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει την… δράση μίας γυναίκας, η οποία αποφάσισε να παρατήσει τον σκύλο της σε ερημικό πάρκο, καθώς δεν ήθελε άλλο την… συντροφιά του.

Το βίντεο τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας που είχε τοποθετηθεί στο πάρκινγκ του πάρκου. Αρχικά, η γυναίκα έφτασε στο σημείο με το αυτοκίνητό της. Αφού έσβησε τη μηχανή και κατέβηκε, έβγαλε τον σκύλο από τα πίσω καθίσματα.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Οι δυο τους κατευθύνθηκαν προς το δάσος, με το σκυλί να κουνάει την ουρά του, θεωρώντας πως ήρθε η ώρα του παιχνιδιού. Όμως, έπειτα από λίγη ώρα, η γυναίκα γυρίζει τρέχοντας προς το αμάξι, το έβαλε μπροστά και εξαφανίστηκε.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο σκύλος, το όνομα του οποίου είναι Χένρι, επέστρεψε στο πάρκινγκ, όπου τον είχε αφήσει η γυναίκα και διαπίστωσε πως ήταν… μόνος του, μια και η ιδιοκτήτριά του είχε αποχωρήσει από το σημείο.

Τελικά, οι υπεύθυνοι ενός καταφυγίου της περιοχής έσπευσαν και πήραν τον σκύλο, προκειμένου να τον φροντίσουν. Μάλιστα, κατάφεραν να βρουν την ταυτότητα της γυναίκας, η οποία πλέον είναι αντιμέτωπη με τον νόμο.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαγική εικόνα! Τεράστιος λευκός καρχαρίας πηδάει 4,5 μέτρα έξω από το νερό (video)

Απίστευτη έκρηξη σε βενζινάδικο τρομοκράτησε τους οδηγούς (video)

Πόσα τετράγωνα είναι στην φωτογραφία; Μόλις το 4% απαντά σωστά (photo+video)

Exit mobile version