Πλησίασε βίσωνες για φωτογραφίες αλλά δέχθηκε επίθεση – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (video)

Τρομακτικά είναι τα πλάνα.

Άσχημη κατάληξη είχε για μία γυναίκα η απόφασή της να βρεθεί μία… ανάσα από ένα κοπάδι βίσωνες που βρέθηκαν στην μέση του δρόμου, καθώς δέχθηκε τρομερή επίθεση από έναν εξ αυτών και χρειάστηκε η αερομεταφορά της σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Το περιστατικό έγινε σε πάρκο στην νότια Ντακότα, όταν μία πομπή από μηχανές αναγκάστηκε να σταματήσει την πορεία της, καθώς μπροστά της βρέθηκε ένα μεγάλο κοπάδι από βίσωνες. Ωστόσο, μερικοί μοτοσικλετιστές δεν έμειναν σε απόσταση ασφαλείας, καθώς πλησίασαν σε μεγάλο βαθμό τα άγρια ζώα.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Μάλιστα, μία γυναίκα, άρχισε να πλησιάζει σε απόσταση… αναπνοής τους βίσωνες, θέλοντας μάλλον να τους διώξει από τον δρόμο και να συνεχίσουν οι μοτοσικλέτες την πορεία τους. Ωστόσο, στο σημείο ήταν και ένα μικρό ζώο, κάτι που προκάλεσε την οργή ενός μεγαλύτερου.

Κατά πάσα πιθανότητα ο μεγαλύτερος βίσωνας ένιωσε απειλή για το μικρό, με αποτέλεσμα να αρπάξει από τα κέρατά του τη γυναίκα και με τρομερά χτυπήματα να την αφήσει στην άκρη του δρόμου αναίσθητη και χωρίς το παντελόνι της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα της Αμερικής, η 54χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε από αέρα στο νοσοκομείο, μια και υπέστη σοβαρά τραύματα από την επίθεση του βίσωνα, με τους ειδικούς να ζητούν από τους μοτοσικλετιστές να μην αφήνουν τα οχήματά τους και να μένουν σε απόσταση ασφαλείας.

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έτσι θα ζεστάνετε ξανά τις τηγανιτές πατάτες (photos)

Πήγε σε πάρτι, έγινε ντίρλα και δεν μπορούσε να ντυθεί (video)

Πήγε να δει ταινία με το… τζετ σκι (video)

Exit mobile version