Θρασύς γλάρος μπουκάρει σε μαγαζί και κλέβει φαγητό (video)

Απολαυστικό είναι το βίντεο.

Τα καθημερινά του… ψώνια κάνει εδώ και μερικές μέρες ένας γλάρος, ο οποίος φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα… θρασύς. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, το πουλί κάνει κινήσεις… κλέφτη, μια και παρατηρεί το μαγαζί που θέλει να «χτυπήσει» και αναζητά την ευκαιρία να… μπουκάρει μέσα και να πάρει την λεία του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές μέρες στην πόλη Σεντ Χέλιερ, η οποία είναι η πρωτεύουσα του νησιού Τζέρσεϊ και βρίσκεται στο στενό της Μάγχης μεταξύ Γαλλίας και Αγγλίας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα, ο γλάρος εμφανίζεται… πεζός έξω από το κατάστημα. Παρά την παρουσία μερικών ανθρώπων, το πουλί δεν φεύγει από το σημείο, αλλά κάνει όλες τις κινήσεις για να… αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα, έχοντας πάντα την προσοχή του στο μαγαζί.

Μόλις βρίσκει την ευκαιρία, ο γλάρος με απίστευτο… θράσος, κάνει… ντου μέσα στο κατάστημα και έπειτα από λίγη ώρα εμφανίζεται με φαγητό στο στόμα του. Μάλιστα, δεν άρχισε να πετάει μακριά για να απολαύσει το γεύμα του, αλλά αποχωρεί… κύριος.

Όπως υποστήριξε ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο, ο γλάρος έκανε καθημερινή… συνήθεια την «αρπαγή» του φαγητού από το συγκεκριμένο μαγαζί, μια και τον έχει… πετύχει για πολλές συνεχόμενες μέρες στο σημείο.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη απάντηση γυναίκας σε λεωφορείο που δεν φορούσε μάσκα (video)

Big Brother: Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή γυναίκα του παιχνιδιού (photos)

Αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία δείχνει πολλά για το χαρακτήρα σου

Exit mobile version