Αυτό είναι το πιο ακριβό πρόβατο – Πωλήθηκε για μυθικό ποσό (video)

«Έπιασε» τρελά χρήματα σε δημοπρασία.

Ένα εξωπραγματικό ποσό θα κληθούν να πληρώσουν τρεις αγρότες, οι οποίοι κέρδισαν σε δημοπρασία εκτρεφόμενων ζώων ένα από τα πιο σπάνια πρόβατα, το οποίο έγινε… αυτόματα το πιο ακριβό σ’ όλον τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, το πρόβατο που έχει… ονοματεπώνυμο, Νταμπλ Ντάιαμοντ, ανήκει στην ράτσα «Texel», η οποία έχει πάρει την ονομασία της από νησί της Ολλανδίας. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην «Texel Sheep Society», η συγκεκριμένη ράτσα μπορεί να πωληθεί έναντι πολλών χιλιάδων δολαρίων.

Πριν από μερικές μέρες, κτηνοτρόφοι απ’ όλον τον κόσμο έδωσαν το «παρών» στο «Scottish National Texel» που έλαβε χώρα στο Λάναρκ της κεντρικής Σκωτίας, για την δημοπρασία εκτρεφόμενων ζώων.

Ο συγκεκριμένος κριός αποτέλεσε το… μήλον της έριδος για πολλούς κτηνοτρόφους και η τιμή εκκίνησής του είχε οριστεί στα 10.500 δολάρια, ωστόσο, άμεσα εκτοξεύτηκε σε μυθικά… όρια. Τελικά, τρεις αγρότες κατάφεραν να κερδίσουν τον Νταμπλ Ντάιαμοντ, έναντι του ποσό των 490 χιλιάδων δολαρίων.

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό. Είναι ένα εξαιρετικό ζώο. Υπήρχαν περίπου επτά ή οκτώ άνθρωποι που τον ήθελαν πραγματικά πολύ και αυτό οδήγησε στην υψηλή τιμή», ήταν τα λόγια του Τζεφ Άικεν, ενός εκ των τριών αγροτών που κέρδισαν την δημοπρασία.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Με το… καλησπέρα αποκαλυπτικά πλάνα – Χαμός στα social media (pics)

Εσείς πώς βάζετε τα μαχαιροπίρουνα στο πλυντήριο; – Ο σωστός τρόπος (photos)

Ήπιε τον καφέ και «πάγωσε» μ’ αυτό που βρήκε μέσα – Αηδίασε (video)

Exit mobile version