Πάρκαρε το αυτοκίνητό του και «πάγωσε» μ’ αυτό που είδε στη μηχανή (video)

Δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Μπροστά σε μία τρομακτική ανακάλυψη βρέθηκε ένας άνδρας, όταν πάρκαρε το αυτοκίνητό του για να πάει σε μία δουλειά, αλλά διαπίστωσε κάτι… παράξενο να… κινείται στην μηχανή. Άμεσα κάλεσε τους ειδικούς και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές μέρες, στο διάσημο τουριστικό νησί της Ινδονησίας, το Μπαλί. Ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε παρκάρει μπροστά από μία τράπεζα, θέλοντας να ολοκληρώσει κάποιες συναλλαγές. Ωστόσο, αναγκάστηκε να περιμένει για αρκετή ώρα.

Βλέπετε, μόλις ο οδηγός άφησε το αυτοκίνητό του μπροστά από την τράπεζα, διαπίστωσε πως στην μηχανή βρισκόταν ένα φίδι. Άμεσα κάλεσε την πυροσβεστική, προκειμένου να απομακρύνει τον… επισκέπτη και άμεσα στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να «πιαστεί» το ερπετό.

Έπειτα από λίγη ώρα και αρκετή προσπάθεια, οι πυροσβέστες κατάφεραν να εντοπίσουν το φίδι και το έπιασαν την στιγμή που έκανε… κίνηση να απομακρυνθεί από την μηχανή. Αμέσως μόλις έπιασαν το ερπετό, διαπίστωσαν πως πρόκειται για μία επικίνδυνη κόμπρα.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Με το… καλησπέρα αποκαλυπτικά πλάνα – Χαμός στα social media (pics)

Εσείς πώς βάζετε τα μαχαιροπίρουνα στο πλυντήριο; – Ο σωστός τρόπος (photos)

Ήπιε τον καφέ και «πάγωσε» μ’ αυτό που βρήκε μέσα – Αηδίασε (video)

Exit mobile version