Τσιτάχ καταδιώκει αγριογούρουνο - Η μεγάλη ανατροπή και ο νικητής (video)

Τσιτάχ καταδιώκει αγριογούρουνο - Η μεγάλη ανατροπή και ο νικητής (video)
Pixabay

Την πάτησε άσχημα.

Μία μεγάλη ανατροπή σημειώθηκε κατά τη διάρκεια… κυνηγιού ενός αγριογούρουνου από μία τσιτάχ, καθώς το… θύμα έγινε… δράστης και ακολούθησε μία σκληρή… μάχη. Μάλιστα, ακολούθησε μία μεγάλη ανατροπή, μια και κανείς δεν πίστευε τον νικητή.

Φαίνεται πως αυτή δεν ήταν η τυχερή μέρα για τον γατόπαρδο, καθώς μπορεί να πλησίασε μία… ανάσα από το να πιάσει τον αγριόχοιρο, ωστόσο, σχεδόν άμεσα όλα άλλαξαν, τα δεδομένα ανατράπηκαν και τελικά αναγκάστηκε να φύγει από το… πεδίο της μάχης ως κυνηγημένος.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, το τσιτάχ ή γατόπαρδος, είχε… λοκάρει το αγριογούρουνο και μόλις βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, εξαπέλυσε την επίθεσή του, με… όπλο του την ταχύτητά του. Ωστόσο, αυτό μετατράπηκε σε μειονέκτημα, καθώς ο αγριόχοιρος κατάφερε να… φρενάρει την τελευταία στιγμή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το τσιτάχ να τον προσπεράσει και από εκεί που ήταν στο κυνήγι του, βρέθηκε μπροστά του. Έτσι, το αγριογούρουνο δεν έχασε την ευκαιρία να άρχισε αυτό να κυνηγά τον γατόπαρδο θέλοντας να τον χτυπήσει με τους χαυλιόδοντές του. Τελικά, το τσιτάχ κατάφερε να ξεφύγει.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Σώθηκαν από θαύμα μοτοσικλετιστές σε τροχαίο (video)

Το αγόρι-αράχνη! Σκαρφαλώνει τους τοίχους σαν τον Spiderman (video)

Αυτό είναι το γηραιότερο ζευγάρι στον κόσμο (photos)