Οδηγούσε στον δρόμο και «πάγωσε» μ’ αυτό που είδε μπροστά του (video)

Τρομερές είναι οι εικόνες.

Μάρτυρας ενός απίστευτου σκηνικού έγινε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, όταν αναγκάστηκε να διακόψει την πορεία του, μια και είδε κάτι που δεν μπορούσε να φανταστεί να βρίσκεται μπροστά του στον δρόμο. Μάλιστα, αυτό που ακολούθησε ήταν τραγικό.

Πριν από μερικούς μήνες, ο άνδρας είχε πάρει το αμάξι του και πήγαινε στην δουλειά του. Αφού προσπέρασε αρκετά ποδήλατα και μηχανάκια αποφάσισε να… ανοίξει για λίγο την ταχύτητα του αυτοκινήτου του, αλλά έπειτα από λίγο, αναγκάστηκε να πατήσει γερά το φρένο και να τραβήξει χειρόφρενο.

Βλέπετε, μπροστά του είδε ένα τρομερό θέαμα που τον έκανε να πάρει την κατάσταση στα… χέρια του. Όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα από το βίντεο που ακολουθεί, ο οδηγός αναγκάστηκε να πατήσει φρένο, καθώς λίγα μέτρα πιο μπροστά ήταν ένα μικρό παιδάκι, το οποίο είχε βγει από το σπίτι του και είχε κάτσει στην άσφαλτο.

Τότε, πετάχτηκε έξω από το αμάξι του και έσπευσε να το πάρει στην αγκαλιά του για να το προστατεύσει. Μάλιστα, κατευθύνθηκε προς το πλησιέστερο σπίτι, όπου χτυπούσε για αρκετή ώρα το κουδούνι, χωρίς να πάρει καμία απάντηση.

Έτσι, αποφάσισε να μπουκάρει μέσα στο σπίτι και είδε τον πατέρα του μικρού παιδιού να κοιμάται βαριά και να μην έχει… ενοχληθεί καθόλου από την φασαρία που έγινε. Μόλις ξύπνησε πήρε το παιδί και ο οδηγός συνέχισε την πορεία του.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Απίστευτο κράξιμο στο Twitter για Ραΐσα και δίδυμους (photos)

Τρομερό κόλπο – Έβαλε το τηγάνι στη φωτιά και έριξε αναψυκτικό (video)

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να μουλιάζετε πάντα τις ξύλινες κουτάλες (video)

Exit mobile version