Αρκούδα βούτηξε σε πισίνα και έπαιζε με πλαστικά παπάκια (video)

Απολαυστικά είναι τα πλάνα.

Την ευκαιρία να δροσιστεί και να χαλαρώσει για μερικές στιγμές εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο μία αρκούδα, η οποία βρήκε μπροστά της μία μικρή πισίνα και βούτηξε στο νερό. Μάλιστα, σχεδόν άμεσα άρχισε τα παιχνίδια, ακόμα και με τα πλαστικά παπάκια που ήταν μέσα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Τζιμ Θορπ στην Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, πριν από μερικές εβδομάδες, όταν η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 30 βαθμούς Κελσίου. Αυτός ήταν και ο λόγος που η αρκούδα έφτασε μέχρι την ειδική πισίνα για ψάρια Koi που είχε ετοιμάσει μία οικογένεια.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τα πλάνα στο βίντεο, η αρκούδα έφτασε στο σημείο, είδε μπροστά της την πισίνα και σχεδόν άμεσα έκανε βουτιά και άρχισε να απολαμβάνει την δροσιά. Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, μια και άρχισε τα παιχνίδια ακόμα και με τα πλαστικά παπάκια.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ιδιοκτήτης της πισίνας, η αρκούδα δεν έδειξε κάποια… διάθεση για να τραφεί με τα ψάρια Koi, αλλά και τους βάτραχους που υπήρχαν στη… λίμνη, απλά αποχώρησε με μερικές ζημιές από το σημείο.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έπιασαν πύθωνα και τον βασάνισαν γιατί νόμιζαν πως είχε φάει μωρό (video)

Γι’ αυτό δεν πρέπει να βάζετε τις πατάτες μαζί με τα κρεμμύδια (photos)

Χάος σε δρόμο – Στρατός διέκοψε την κυκλοφορία για έναν ελέφαντα (video)

Exit mobile version