«Έφαγε» πόρτα σε μουσείο λόγω του πληθωρικού μπούστου της (photos)

Σάλος έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα.

Μία σοβαρή καταγγελία μιας 22χρονης φοιτήτριας κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες μέρες, καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, της απαγόρευσαν την είσοδο σε μουσείο, μια και το φόρεμά της ήταν κοντό, αλλά και της… έκανε προκλητικό μπούστο.

Όλα αυτά συνέβησαν στο μουσείο Ορσέ στο Παρίσι με… πρωταγωνίστρια μία 22χρονη φοιτήτρια από την Βρετανία, την Τζίνι. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η κοπέλα, όταν περίμενε στην ουρά για να μπει μέσα, εργαζόμενοι του μουσείου την πλησίαζαν και άρχισαν να κοιτούν… επίμονα στο μπούστο της.

Μάλιστα, υποστήριξε πως έπειτα από λίγο, την υποχρέωσαν να βάλει μία ζακέτα για να μπορέσει να μπει στο μουσείο, καθώς το μπούστο της ήταν προκλητικό. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, μόλις η Τζίνι δημοσιοποίησε την καταγγελία της, πριν από μερικές μέρες, ξέσπασε χαμός.

Οι υπεύθυνοι του μουσείου θέλησαν να απολογηθούν και να ρίξουν τους… τόνους από τα όσα έλαβαν χώρα. «Ζητάμε συγγνώμη από την κοπέλα με την οποία είμαστε σε επαφή», αναφέρεται στην ανακοίνωση του μουσείου.

Δείτε…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Τρελό γλέντι στο Twitter με αντιδήμαρχο και Άννα Μαρία (tweets)

Game of Thrones: Θλίψη – Πέθανε διάσημη πρωταγωνίστρια (videos)

Δύο φίδια μάχονται για ένα ψάρι – Η ανατροπή με το νικητή (video)

Exit mobile version