Αλλαξιέρα έπεσε πάνω σε τρίδυμα – Τρελάθηκαν οι γονείς (video)

Απίστευτες είναι οι εικόνες.

Σοκαριστικά είναι τα πλάνα που έρχονται από το βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες και κάνει τον γύρο του κόσμου και δείχνει την περιπέτεια που είχαν τρία 2χρονα μωρά, όταν αποφάσισαν να… παίξουν μέσα στο δωμάτιό τους και μία αλλαξιέρα έπεσε πάνω τους.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, τα τρία παιδιά βρίσκονται στο δωμάτιο, όπου οι γονείς τους θεώρησαν πως τα είχαν βάλει για ύπνο. Ωστόσο, τα τρίδυμα έδειξαν μεγάλη… κινητικότητα και αποφάσισαν να παίξουν, ανεβαίνοντας πάνω στην αλλαξιέρα. Μάλιστα, θέλησαν να κατέβουν, ανοίγοντας τα συρτάρια, φτιάχνοντας… σκαλοπάτια.

Ωστόσο, από το βάρος δύο εκ των τριών παιδιών, η αλλαξιέρα άρχισε να παίρνει περίεργη τροχιά και έπεσε με δύναμη στο έδαφος, εγκλωβίζοντας το ένα παιδί από κάτω. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η συγκεκριμένη εξέλιξη έφερε τα κλάματα των παιδιών, ενώ ο χτύπος από το πέσιμο του επίπλου προκάλεσε ταραχή στην οικογένεια.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, οι γονείς αποφάσισαν να τσεκάρουν το υλικό από την κάμερα ασφαλείας που υπάρχει στο δωμάτιο των παιδιών για να δουν πως προκλήθηκε το ατύχημα. «Πάγωσαν» μόλις είδαν τις εικόνες και δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως τα τρία παιδιά δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Δείτε το βίντεο…

Συνεχής ενημέρωση για τον Μεσογειακό Κυκλώνα – Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Πού βρίσκεται τώρα ο Ιανός; Πότε τελειώνουν οι καταιγίδες. Ανάλυση Μαρουσάκη

Ο «φονέας» των λιονταριών – Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο ζώο στον κόσμο (pics)

Σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχουν δέκα αριθμοί – Μπορείς να τους βρεις; (pic)

Exit mobile version