Συγκινητική αγγελία – Έμεινε χήρος και ζητάει φίλους με αφίσα (photos)

Δεν έχει κανέναν για να μιλήσει.

Δραστικά… μέτρα για να καταφέρει να βρει άλλα άτομα για να κάνει παρέα αποφάσισε να πάρει ένας 75χρονος, όταν έχασε την γυναίκα του πριν από ένα διάστημα, μια και έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή πριν από μερικούς μήνες, από καρκίνο στο πάγκρεας και ο Τόνι Ουίλιαμς από το Άλτον της Αγγλίας, έμεινε κυριολεκτικά μόνος του, καθώς δεν έχει παιδιά ή άλλον συγγενή.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, από την αρχή τον… χτύπησε η μοναξιά, κάτι που έγινε ακόμα… μεγαλύτερο κατά τη διάρκεια της καραντίνας, μια και δεν είχε κανέναν για να μιλήσει. Έτσι αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα… χέρια του.

Αρχικά δημοσίευσε δύο διαφημίσεις στην τοπική εφημερίδα για να βρει παρέα. Στην συνέχεια ξεκίνησε τις… βόλτες του, ενώ θέλησε να μοιράσει επαγγελματικές κάρτες σε άτομα που γνώριζε, όμως, καμία προσπάθεια δεν βρήκε ανταπόκριση.

Έτσι, έβαλε μία αφίσα στο παράθυρο του σπιτιού του, η οποία έγραφε: «Έχασα την Τζο, την υπέροχη σύζυγό μου και την ψυχή μου. Δεν έχω φίλους και κανέναν να μιλήσω. Βρίσκω την ατέλειωτη σιωπή 24 ώρες την ημέρα αφόρητα βασανιστική. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;».

Άμεσα, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν… αναπάντεχη, ενώ η ιστορία του έγινε πρωτοσέλιδο, αρχικά στα τοπικά Μέσα και εν συνεχεία πήρε απίστευτες διαστάσεις, με τον 75χρονο Τόνι να γίνεται… viral.

Δείτε…

Instagram / Allnewsinc
Instagram / Allnewsinc

Συνεχής ενημέρωση για τον Μεσογειακό Κυκλώνα – Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Καρέ καρέ η εξέλιξη μέχρι την Παρασκευή! Πού θα βρέξει…

Το απόλυτο κόλπο για να μην θολώνει ποτέ ο καθρέπτης του μπάνιου (video)

Απίστευτο φαινόμενο! Έπεσε… μαύρη βροχή (video)

Exit mobile version