Μοτοσικλετιστής έπεσε πάνω σε φορτηγό – Έτσι σώθηκε ο συνεπιβάτης (video)

Κόβουν την… ανάσα τα πλάνα από το ατύχημα.

Άσχημη κατάληξη είχε για δύο νεαρούς η βόλτα που έκαναν σε μεγάλο δρόμο με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού, καθώς μία στιγμή απροσεξίας από τον οδηγό ήταν αρκετή για να προκαλέσει ένα ατύχημα που ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα από το βίντεο που έχει γίνει viral και μετράει χιλιάδες προβολές στα social media, οι δύο νεαροί ήταν στη μηχανή και κινούνταν στον δρόμο, έχοντας για… παρέα μία άλλη μηχανή που ήταν δίπλα τους.

Όμως, μία στιγμή απροσεξίας από τον οδηγό της μίας μηχανής προκάλεσε ένα ατύχημα που παραλίγο να έχει τραγικές συνέπειες. Βλέπετε, ο οδηγός δεν είχε αντιληφθεί πως μπροστά του ήταν ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα να μην κόψει ταχύτητα.

Μάλιστα, την στιγμή που πλησίαζε στο προπορευόμενο όχημα είχε μία… συνομιλία με τον οδηγό της άλλης μηχανής. Ξαφνικά γυρίζει μπροστά του και αντιλαμβάνεται πως είναι πολύ κοντά στο φορτηγό. Άμεσα προσπάθησε να σταματήσει τη μηχανή, αλλά δεν κατάφερε και χτύπησε από πίσω το όχημα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή, με αποτέλεσμα ο συνεπιβάτης της μηχανής να φύγει από την θέση του και να… πετάξει προς το φορτηγό. Για καλή του τύχη, έφυγε από το τρακάρισμα χωρίς κάποιο τραυματισμό, μια και πρόλαβε να βάλει τα χέρια του στην καρότσα και να πέσει στο εσωτερικό της. Πάντως, αμφότεροι στη μηχανή δεν φορούσαν κράνος.

Δείτε το βίντεο…

Συνεχής ενημέρωση – Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Ο Χαρδαλιάς χωρίς τη μάσκα του, ασπάστηκε το χέρι ιερέα και δέχεται πυρά…

Big Brother: Διέρρευσε νέο βίντεο της Χριστίνας Ορφανίδου (vid)

Θανάσιμη ομορφιά: Σπάνια μπλε οχιά κουρνιάζει σε κατακόκκινο τριαντάφυλλο (vid)

Exit mobile version