Τρελό γέλιο! Ο Έλβις Πρίσλεϊ τραγουδάει Βασίλη Καρρά σε γάμο! (video)

Σουρεαλιστικό είναι το σκηνικό.

Μπορεί οι περισσότεροι να χαρακτηρίζουν τον Έλβις Πρίσλεϊ ως τον «βασιλιά» του ροκ εν ρολ, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως ο… εκλιπών Αμερικάνος τραγουδιστής μπορεί να ερμηνεύσει με μεγάλη… επιτυχία ακόμα και Βασίλη Καρρά.

Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Ο «βασιλιάς» άφησε την τελευταία του πνοή στις 16 Αυγούστου του 1977, σύμφωνα με τα επίσημα… έγγραφα μια και υπάρχουν πολλοί που θεωρούν πως ουδέποτε άφησε τα εγκόσμια, ωστόσο, η… αύρα του έχει παραμείνει. Μάλιστα, σ’ όλον τον κόσμο υπάρχουν άτομα που εμφανίζονται επαγγελματικά ως Έλβις Πρίσλεϊ.

Όπως έκανε για παράδειγμα και ένας – κατά πάσα πιθανότητα – Έλληνας ομογενής τραγουδιστής στην Αυστραλία. Ο αοιδός είχε κληθεί σ’ έναν γάμο, προκειμένου να αναλάβει το πρόγραμμα διασκέδασης του ζευγαριού και των παρευρισκόμενων. Ωστόσο, μόλις το κέφι… άναψε, ήρθαν και οι παραγγελιές.

Σε μία από αυτή, ένας άνδρας, χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι ο γαμπρός, προφανώς έχει ζητήσει ένα τραγούδι του Βασίλη Καρρά, θέλοντας να ρίξει μία ζεϊμπεκιά. Και ο καλλιτέχνης δεν του χάλασε χατίρι, με αποτέλεσμα να προσφέρει ένα σουρεάλ σκηνικό.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο…

Συνεχής ενημέρωση – Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Το απόλυτο κόλπο να ανοίξετε ένα μπουκάλι μπύρα μ’ ένα χαρτί! (video)

Αγόρασε αυγά από σούπερ μάρκετ – «Τρελάθηκε» μ’ αυτό που βρήκε (video)

Είδε μία ουρά στο φορτηγό του – «Τρελάθηκε» μόλις ανακάλυψε τι ήταν (video)

Exit mobile version