Νόμιζε πώς βρήκε γυαλί – «Τρελάθηκε» μόλις έμαθε τι ήταν (photos)

Δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Μία τεράστια έκπληξη περίμενε έναν νεαρό άνδρα, ο οποίος βρέθηκε σε πάρκο και βρήκε στο έδαφος ένα κομμάτι γυαλί. Τουλάχιστον έτσι νόμιζε, μια και λίγο αργότερα, έπαθε… σοκ μόλις τον ενημέρωσαν για το εύρημά του.

Συγκεκριμένα, ο Κινάρντ που είναι τραπεζικός υπάλληλος στο επάγγελμα, βρέθηκε στο πάρκο «Κρατήρας των Διαμαντιών» και μαζί με τους φίλους του ξεκίνησε ένα… κυνήγι πολύτιμων λίθων. Την στιγμή του κοσκινίσματος, είδε ένα κομμάτι που έμοιαζε για γυαλί και το έβαλε στην τσάντα του, χωρίς να δώσει μεγαλύτερη σημασία.

«Οτιδήποτε έμοιαζε με κρύσταλλο, το έπαιρνα και το έβαζα στην τσάντα μου. Βρήκα κάτι που φαινόταν ενδιαφέρον και γυαλιστερό, οπότε το έβαλα στην τσάντα μου και συνέχισα να ψάχνω. Σκέφτηκα ότι θα ήταν γυαλί», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του στα Μέσα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Μάλιστα, κατά την έξοδό του από το πάρκο, σταμάτησε στο Κέντρο Πληροφοριών και ήταν έτοιμος να μην… δείξει αυτό που βρήκε στους ειδικούς, θεωρώντας πως ήταν απλά ένα κομμάτι γυαλί και πίστευε πως δεν είχε βρει κάτι σημαντικό.

«Σχεδόν δεν τους έδωσα να ελέγξουν τα ευρήματά μου, γιατί δεν πίστευα ότι βρήκα κάτι», συνέχισε. Όμως, μία φίλη του έδωσε την τσάντα της και τότε αποφάσισε να την… ακολουθήσει. Μόλις το είδαν οι ειδικοί, αντιλήφθηκαν πως επρόκειται για διαμάντι 9,07 καρατίων. Το δεύτερο μεγαλύτερο διαμάντι στην ιστορία του πάρκου, μετά το 1978.

Δείτε…

Συνεχής ενημέρωση – Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ερχονται 35άρια… Η ενημέρωση του Τάσου Αρνιακού (video)

GNTM 3: Παίκτρια στη Ζενεβιέβ – «Μήπως να πας σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε;» (vid)

Απίστευτες εικόνες: Γείτονας σε υπό κατάληψη σχολείο απειλούσε μαθητές με τσεκούρι (video)

Exit mobile version