Γάτα κοιτά αγριεμένη κάμερα ασφαλείας – Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος (video)

«Τρελάθηκε» η ιδιοκτήτριά της.

Μπροστά σ’ ένα τρομερό πλάνο βρέθηκε μία νεαρή γυναίκα, η οποία επέστρεψε αργά από την δουλειά της σε εστιατόριο και κοίταξε το υλικό που είχε γράψει η κάμερα ασφαλείας που είχε βάλει για να τσεκάρει το κατοικίδιό της. Μάλιστα, μοιράστηκε το υλικό στα social media και έγινε viral.

Συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες η Τσενγκ Ζαν, η οποία μένει σε διαμέρισμα στην πόλη Ταογιουάν της Ταϊβάν, περνάει πολλές ώρες στην δουλειά της, στο εστιατόριο που διατηρεί. Για τον λόγο αυτό, αποφάσισε να βάλει μία κάμερα και να τσεκάρει τον γάτο της, ο οποίος λέγεται «Σπράιτ».

Μία μέρα έχοντας επιστρέψει από την δουλειά, η Τσενγκ αποφάσισε να τσεκάρει τις… κινήσεις του Σπράιτ και για τον λόγο αυτό, είδε το υλικό που είχε γράψει η κάμερα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα γελούσε ασταμάτητα με το βλέμμα που είχε ο γάτος προς την κάμερα.

Μάλιστα, ακόμα πιο ξεκαρδιστικός είναι ο λόγος που ο Σπράιτ εμφανίστηκε νευριασμένος στα πλάνα που μοιράστηκε η Τσενγκ. Αυτός είναι να κάνει με το γεγονός πως ο γάτος πεινούσε με αποτέλεσμα να χάσει την… υπομονή του με την αργοπορία της ιδιοκτήτριάς του.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο…

Συνεχής ενημέρωση – Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Το λάθος που κάνουμε σχεδόν όλοι στην τουαλέτα

Λύκος πάει να κλέψει το φαγητό αρκούδας – Η απίστευτη αντίδρασή της (video)

Τρομακτικό ατύχημα σε ράλι στη Γαλλία! Αγωνιστικό αυτοκίνητο… απογειώθηκε (video)

Exit mobile version