Εργολάβος έκανε ντου σε υπουργείο – «Πάγωσαν» μ’ αυτό που κρατούσε (video)

Έξαλλος ήταν ο εργολάβος.

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να διαμαρτυρηθεί επίσημα στις δημόσιες αρχές για το γεγονός πως δεν έχει πάρει κανένα δημόσιο έργο τα τελευταία δύο χρόνια βρήκε ένας εργολάβος, ο οποίος έκανε… ντου σε υπουργείο και προκάλεσε πανικό σ’ όσους ήταν στο σημείο.

Συγκεκριμένα, ο Τζουχαέντι από την Ινδονησία κατέθετε εδώ και δύο χρόνια τις προτάσεις του για διάφορα δημόσια έργα, αλλά η απάντηση που έπαιρνε από τους υπεύθυνους της κρατικής υπηρεσίας δημοσίων έργων και χωροταξικού σχεδιασμού ήταν αρνητική. Μάλιστα, η τελευταία ήταν την προηγούμενη Παρασκευή, κάτι που του έδωσε την ευκαιρία να σχεδιάσει την… επίθεσή του, όλο το Σαββατοκύριακο.

Έτσι, το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε για την πρωτεύουσα Μπαντούνγκ της Δυτικής Ιάβας στην Ινδονησία, όπου έκανε… ντου στο υπουργείο κρατώντας έναν τεράστιο πύθωνα τεσσάρων μέτρων. «Θα μου δώσετε τη δουλεία ή όχι; Δυο χρόνια δεν μου έχετε δώσει μια δουλειά σ’ αυτήν την υπηρεσία», φέρεται να σχολιάζει ο Τζουχαέντι στο βίντεο.

Και συνεχίζει: «Εάν υπάρχει δουλειά, την κάνουν άλλοι και όχι εγώ. Εάν και αυτή τη δουλειά την κάνει κάποιος άλλος, θα έχετε να κάνετε μαζί μου», υποστήριζε ο 54χρονος εργολάβος. Πάντως, οι εργαζόμενοι του υπουργείου, αμέσως μόλις είδαν το τεράστιο φίδι, έσπευσαν να καλέσουν την αστυνομία, η οποία προχώρησε στην σύλληψή του.

Δείτε το βίντεο…

Συνεχής ενημέρωση – Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Ξεβράστηκε πλοιάριο «φάντασμα» σε ακτή (pic)

Καιρός: Δεν θα ησυχάσουμε αυτήν την εβδομάδα. Η προειδοποίηση του Αρνιακού

Big Brother: Οι φωτογραφίες που θα ήθελε να σβήσει η Σοφία Δανέζη (pics)

Exit mobile version