Παπαϊωάννου: «Φαβορί ο Ηρακλής, αλλά…»

Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν εκπλήξεις σύμφωνα με τον πρόεδρο της Λαμίας, που μίλησε ενόψει της ρεβάνς με τον «Γηραιό» για το Κύπελλο

Ο πρόεδρος της Λαμίας, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη με αφορμή την προσεχή ρεβάνς με τον Ηρακλή, επεσήμανε πως ο «Γηραιός» είναι μεν το φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου αλλά τόνισε πως στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν εκπλήξεις.

«Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα έμπειρη στην Β’ Εθνική, είναι μεγάλη ομάδα, αν κάτσουμε να πούμε τι εστί Ηρακλής θα μας πάρει αρκετές ώρες. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε προσγειωμένοι, στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν εκπλήξεις. Ο Ηρακλής ωστόσο είναι το φαβορί. Αν και το παιχνίδι είναι Παρασκευή, πιστεύω πως το γήπεδο θα γεμίσει, έχει χωρητικότητα 5.000 και πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι» ανέφερε αρχικά ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis».

Όσο για την πρόθεση της Λαμίας να τιμήσει τον Βασίλη Χατζηπαναγή, επεσήμανε: «Πρόκειται για μια μεγάλη τιμή για εμάς, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να τιμά τέτοιες μεγάλες προσωπικότητες, εμείς έχουμε μεγαλώσει με τον Χατζηπαναγή να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο υστερεί στις μέρες μας από τέτοιες μορφές και σκεφτήκαμε πως θα ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε απέναντι σε έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να αναβαθμιστεί. Εύχομαι να έχουμε έναν καλό αγώνα με τον Ηρακλή».

Exit mobile version