Η “καυτή” νύχτα του Κριστιάνο Ρονάλντο με το μοντέλο από την Κολομβία, Νάταλι Ρινκόν!

Το κολομβιανό μοντέλο, Ναταλί Ρινκόν, αποκάλυψε ότι ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, της έδειξε τις… χορευτικές του κινήσεις κατά τη διάρκεια μιας ρομαντικής εξόδου τα Χριστούγεννα.

Η Νάταλι Ρινκόν σπάει τη σιωπή της για τη νύχτα που πέρασε με τον ποδοσφαιριστή, αφού “συνελήφθη” φωτογραφικά μαζί του κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων στο Μαϊάμι.

Όπως παραδέχτηκε η ίδια, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό στη γενέτειρα της, ο άσος της Ρεάλ την κάλεσε σε ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο, τρεις μέρες μετά την γνωριμία τους σε ένα εστιατόριο.

Μνημονεύοντας την νύχτα που γνωρίστηκαν, λέει: «Ήμουν σε ένα εστιατόριο και ο Κριστιάνο ήταν σε ένα τραπέζι δίπλα από το δικό μου. Κοιταχτήκαμε και αρχίσαμε να φλερτάρουμε. Μετά κάποιος ήρθε στο τραπέζι μου και μου ‘πε, ότι εκείνος θέλει να με γνωρίσει».

Η Νάταλι που περιγράφει τον εαυτό της στο ίνσταγκραμ ως ένα “μοντέλο ερωτευμένο με το Θεό”, ισχυρίστηκε πως πέρασε από έλεγχο από το προσωπικό του Κριστιάνο, πριν περάσει τα Χριστούγεννα μαζί του.

Η Ρινκόν είπε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα “La Red” ότι έψαξαν τα σάιτ της κοινωνικής της δικτύωσης και ρώτησαν τους γνωστούς της για αυτήν και επιβεβαίωσαν την πρόσκληση αφού ανακάλυψαν πως η ίδια τρέχει ένα ίδρυμα για να βοηθά ορφανά παιδιά.

Αποκάλυψε ακόμα πως το μενού περιελάμβανε αστακό, θαλασσινά και εξαιρετικό κρασί, ενώ κατά τη διάρκεια του ρομαντικού δείπνου με τον Κριστιάνο, στο Villa Azur Restaurant & Lounge, η ίδια ήταν εξαιρετικά ευδιάθετη, ενώ εκείνος: «Ήταν πολύ ερωτικός».

«Οι άλλες γυναίκες που βρίσκονταν στο εστιατόριο, έπιναν και ήθελαν να “μπήξουν” τα νύχια τους πάνω του έτσι είπα ότι θέλω να φύγουμε. Δεν πρόκειται να πω αν γύρισα στο ξενοδοχείο η όχι αλλά φύγαμε περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα».

Αποκαλύπτοντας πως είναι εξαιρετικός χορευτής, πρόσθεσε: «Υπήρχε αλκοόλ, ήμουν χαρούμενη. Στάθηκε μπροστά μου και μου ΄πε: “Κοίτα πως χορεύω” και χόρεψε σε ένα πολύ σεξουαλικό και ερωτικό ρυθμό. Ήταν τέλεια. Περίπου τα μεσάνυχτα δώσαμε ο ένας στον άλλον ένα φιλί. Δεν πρόκειται να σας πω που, θα πεθάνετε! Το αφήνω στην φαντασία του καθενός».

Επίσης ισχυρίστηκε πως ο ποδοσφαιριστής της είπε πως θα του άρεσε να γνωρίσει την Κολομβία.

Οι ακόλουθοι της Νάταλι στο ίνσταγκραμ έχουν εκτοξευθεί στους 60.000 από τότε που συνδέθηκε για πρώτη φορά με τον επιθετικό της Ρεάλ.

Exit mobile version