Η ΘΥΡΑ 13 στήριξε τους παίκτες του Παναθηναϊκού!

Η ΘΥΡΑ 13 βρέθηκε στο πλευρό των παικτών του Παναθηναϊκού λίγο πριν την προπόνηση τους στο ΟΑΚΑ (9/3) και ντόπαρε την ομάδα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και της δύσκολης συνέχειας.

Η ομάδα του τριφυλλιού θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (11/3 21:45/novasports) τον Ερυθρό Αστέρα με σκοπό να αυξήσει το σερί των 5 -μέχρι στιγμής- νικών της στην φάση του TOP 16 σε έξι.

Οι πράσινοι είναι πανέτοιμοι όπως δηλώνουν και με ηθικό ακμαιότατον ύστερα βέβαια και από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την εντός έδρας ήττα της Κούμπαν από τη Φενέρ του Ζοτς, οι πράσινοι θα κατακτήσουν τη δεύτερη θέση και μαζί το πλεονέκτημα έδρας στα Play Offs της Euroleague, αν περάσουν με νίκη από το Βελιγράδι και νικήσουν τους Ρώσους την επόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ.

Μοναδική απουσία ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή (λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς προσαγωγούς και διαταραχών στο στομάχι). Η εξέλιξη στην υγεία του ήταν απρόσμενη και για λόγους προληπτικούς νοσηλεύεται στο “ΥΓΕΙΑ”.

Επιμέλεια: Χριστίνα Μουλά

Exit mobile version