Διαμαντίδης… Απλά, Διαμαντίδης (video)

Ένας άνθρωπος… ένας θρύλος! Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν είναι απλά ένας παίκτης αλλά μία μορφή του παγκόσμιου και φυσικά του ελληνικού μπάσκετ

Με ταλέντο που θα ζήλευαν πολλοί αλλά και προσωπικότητα αξιοθαύμαστη, ο αρχηγός του τριφυλλιού έχει καταφέρει να γίνει αρχηγός της καρδιάς των Πρασίνων οπαδών και όχι μόνο.
Το μεγαλείο αυτού του παίκτη περιγράφεται στο παρακάτω βίντεο, κάνοντάς μας εμφανές γιατί θα είναι πάντα ο ένας και μοναδικός. «Θέλω να φύγω αξιοπρεπέστατα… Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν αυτή η ομάδα θα είναι εδώ», δύο από τα μηνύματά που στέλνει φέτος, τελευταία του χρονιά μέσα στα παρκέ.

Οι τίτλοι και οι διακρίσεις είναι ατέλειωτοι και αντάξιοι του ονόματος του. Όλος ο Παναθηναϊκός κόσμος απεύχεται την απόσυρση του και περιμένει να συνεχίσει. Ο ίδιος όμως έχει πάρει τη μεγάλη και εξαιρετικά δύσκολη και γι’ αυτόν, απόφαση… Και δεν δείχνει διατεθειμένος να την αλλάξει.

Με 3 κατακτήσεις Ευρωλίγκας στην προσωπική του τροπαιοθήκη παραμένει ο πιο σημαντικός Ελληνας παίκτης που πέρασε από την Ευρώπη.
Το πάθος του στο παιχνίδι αλλά και η αγάπη του για την πράσινη φανέλα τον κατέταξαν πρώτο στις καρδιές των φιλάθλων. Η προσωπικότητα του αλλά και ο χαρακτήρας του εντός και εκτός παρκέ τον έκαναν διάσημο σε ολόκληρο το μπασκετικό κόσμο. Το ΟΑΚΑ σείεται σε κάθε εμφάνιση του “φωνάζοντας” ρυθμικά το όνομα του.

Διαμαντίδης σημαίνει ψυχή, δόξα, ομάδα και τιμή.

Το βίντεο του Sopist2007 δίνει μια ιδέα του τι σημαίνει αυτό το όνομα. Ο 3D δεν είναι απλά ένας παίκτης αλλά ένα σύμβολο παίκτη-ανθρώπου, σπάνιας κοπής και πάστας που δύσκολα θα ξαναβρούμε.

Αυτοί οι 2-3 μήνες (μπασκετικοί) που του απομένουν – σύμφωνα με αυτόν- θα παραμείνουν ανεξίτηλα γραμμένοι στη μνήμη των φιλάθλων.
Κάθε εμφάνιση του και μια γιορτή κάθε παιχνίδι και μια τιμή.

Ένα είναι σίγουρο, πως μια μεγάλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό έχει έναν αρχηγό αντάξιου του μεγαλείου της.

Απολαύστε το πρώτο από μια σειρά αφιερωματικών βίντεο που θα προσφέρει στον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Sopist2007.

Επιμέλεια: Χριστίνα Μουλά

Exit mobile version