Και τώρα ήρθε η… ώρα του Έλιοτ Γουίλιαμς (Video)

Ηρθε στον Παναθηναϊκό και την Ευρώπη για να κάνει τη διαφορά και με το… καλημέρα, ο Ελιοτ Γουίλιαμς, κάνει τον κόσμο του τριφυλλιού να εκστασιάζεται και τους αντιπάλους να τρομάζουν…

Γεννημένος στο Μέμφις το 1989 και με ύψος μόλις 1,90 ο Έλιοτ Γουίλιαμς είναι ίσως ένας από τους καλύτερους παίκτες στην φετινή Ευρωλίγκα. Έχασε νωρίς την μητέρα του, πράγμα που του στοίχισε, όπως δηλώνει. Έχει περάσει τρεις τραυματισμούς, αλλά δυνατός σαν… λιοντάρι επέστρεφε πάντα δριμύτερος.

Την περασμένη χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλητής στο NBDL με τους Σάντα Κρουζ Ουόριορς. Εφέτος πρώτος σκόρερ. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως: (2010–2013) Portland Trail Blazers, (2013–2014) Philadelphia, (2014 )Delaware, (2014–2015) Santa Cruz Warriors, (2015) Utah Jazz, (2015) New Orleans Pelicans, (2015–2016) Santa Cruz Warriors, (2016) Memphis Grizzlies με τελευταία τον εξάστερο. Ο Αμερικανός φαίνεται ότι είναι ένας από τους καλύτερους points guards, αλλά και από τους πιο γρήγορους στο είδος του. Τα στατιστικά του τρελαίνουν κόσμο διότι είχε μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι 28.4 με την ομάδα του Μέμφις! Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του είναι στους τελικούς, με τους Santa Cruz Warriors, της D League του ΝΒΑ, όπου πέτυχε 31 πόντους και 8 ασίστ (video1).

Σε κάθε εμφάνιση του στην Ευρωλίγκα αποδεικνύει γιατί αποτελεί αν όχι την κορυφαία, σίγουρα μια από τις καλύτερες μεταγραφές παικτών από την άλλη άκρη του Ατλαντικού που ήρθαν στην Ευρώπη.

Η αλήθεια των αριθμών του Γουίλιαμς στην Ευρωλίγκα…

Πόντοι: 13.3 Δίποντα: 46.1 Τρίποντα: 20 Ελεύθερες βολές: 90.5

Ο ίδιος φαίνεται πως έχει προσαρμοστεί απόλυτα στην νέα του ομάδα αν και οι τελευταίες εμφανίσεις του δείχνουν ελαφρώς κατώτερες των απαιτήσεων…
Ο Παναθηναϊκός όμως πιστεύει σε αυτόν και περιμένει να δείξει τι αξίζει ένας παίκτης της δικής του κλάσης (video2), ενώ από μέρα σε μέρα θα επισημοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας του και η παραμονή του στον Εξάστερο για ένα ακόμη χρόνο, τουλάχιστον.

Ο ίδιος έχει δηλώσει σε αποκλειστική συνέντευξη του στο Cnn.gr: Θα δώσω και την ψυχή μου για την ομάδα. Έχω πάθος για αυτήν. Είμαι ανταγωνιστικός (video4).

Ο Έλιοτ είναι αυτό που θα θα λέγαμε… παίκτης άμεσης δράσης. Όπου πάει, το κάνει μόνο για να φτάσει στην κορυφή.

Το επόμενο αστέρι για τον Παναθηναϊκό πλησιάζει και θα ‘χει μέσα το όνομα του (video3).

Στόχος του το 3/3!

Επιμέλεια: Χριστίνα Μουλά

Exit mobile version