Ο έρανος για την παραμονή του Σαραβάκου και η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

Στις 22 Ιουνίου 1984 ο Δημήτρης Σαραβάκος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό που πλήρωσε την αντιπροσφορά του Πανιωνίου για την πενταετία του.

«Με όποιον ποδοσφαιριστή και αν μιλήσετε για θέματα μεταγραφής και πριμ θα σας δώσει την εντύπωση πως είναι ο Κρόιφ». Το καλοκαίρι του 1984 ανήκει στον Δημήτρη Σαραβάκο, όπως και αυτή η δήλωση. Η γειτονιά της Νέας Σμύρνης είχε αναδείξει ένα ακόμη ταλέντο που όλα έδειχναν πως έψαχνε τον τρόπο να δραπετεύσει… σε μια ομάδα με μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Τον Ιούνιο εκείνης της χρονιάς συμπλήρωνε πενταετία στους Κυανέρυθρους και σύμφωνα με όσα ίσχυαν τότε, έπρεπε η διοίκηση να καταθέσει χρηματική προσφορά στην ΕΠΑΕ για το νέο του πενταετές συμβόλαιο. Στις 12 Ιουνίου 1984 με το έγγραφο της η ΠΑΕ Πανιώνιος πρότεινε 20.500.000 δραχμές στον ποδοσφαιριστή, από τα οποία τα δέκα εκατομμύρια θα εισέπραττε με την υπογραφή της συμφωνίας και τα υπόλοιπα σε τέσσερα γραμμάτια των 2.625.000 δραχμών

«Με όποιον ποδοσφαιριστή και αν μιλήσετε για θέματα μεταγραφής και πριμ θα σας δώσει την εντύπωση πως είναι ο Κρόιφ». Το καλοκαίρι του 1984 ανήκει στον Δημήτρη Σαραβάκο, όπως και αυτή η δήλωση. Η γειτονιά της Νέας Σμύρνης είχε αναδείξει ένα ακόμη ταλέντο που όλα έδειχναν πως έψαχνε τον τρόπο να δραπετεύσει… σε μια ομάδα με μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Τον Ιούνιο εκείνης της χρονιάς συμπλήρωνε πενταετία στους Κυανέρυθρους και σύμφωνα με όσα ίσχυαν τότε, έπρεπε η διοίκηση να καταθέσει χρηματική προσφορά στην ΕΠΑΕ για το νέο του πενταετές συμβόλαιο. Στις 12 Ιουνίου 1984 με το έγγραφο της η ΠΑΕ Πανιώνιος πρότεινε 20.500.000 δραχμές στον ποδοσφαιριστή, από τα οποία τα δέκα εκατομμύρια θα εισέπραττε με την υπογραφή της συμφωνίας και τα υπόλοιπα σε τέσσερα γραμμάτια των 2.625.000 δραχμών.

Διαβάστε αναλυτικά στο www.oldfootball.gr.

Exit mobile version