Ρίβερς: «Έπρεπε να τελειώσουμε τη δουλειά»!

Ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε στο dokari.gr μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και εξήγησε με τον δικό του τρόπο τι έλειψε από την ομάδα αλλά και τι γίνεται από εδώ και πέρα.

Συνέντευξη στην Χριστίνα Μουλά

-Κέι Σι, τι συνέβη και γνωρίσατε την ήττα μέσα στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό;

«Δύσκολο παιχνίδι, ήμασταν λίγο αναστατωμένοι αργήσαμε να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά όταν τον πήραμε δεν καταφέραμε να τον κρατήσουμε στα τελευταία λεπτά. Οι τελευταίες σημαντικές στιγμές είναι αυτές που καθόρισαν το παιχνίδι και στη Μαδρίτη αλλά και στο ΟΑΚΑ. Νομίζω ότι πρέπει να δούμε το βίντεο, να κοιτάξουμε ξεχωριστά και με ηρεμία τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε ξανά. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι ούτε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω και να το αναιρέσουμε. Αυτό κάνουμε, παίζουμε και μαθαίνουμε από τα λάθη μας».

-Πιστεύεις ότι η απουσία του Τζέιμς Γκιστ είχε επίπτωση στο παιχνίδι;

«Σαφώς, ο Τζέιμς Γκιστ είναι μεγάλο κομμάτι αυτού που κάνουμε. Είναι το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας που έχουμε και αλλάζει όλο το παιχνίδι αν δεν τον έχουμε. Μας λείπει μέσα στο παιχνίδι, τα ριμπάουντ του, ο ενθουσιαμός του, το πείσμα του τα μπλοκ του. Ειδικά σε έναν αγώνα σαν αυτό τον θέλαμε κοντά μας».

-Θεωρείς ότι η απόφαση να παίξετε άμυνα στην τελευταία φάση ήταν όχι και τόσο σωστή;

«Πιστεύω η απόφαση μας να παίξουμε άμυνα ήταν σωστή. Είναι η δουλειά μας και πρέπει να την κάνουμε. Μια ομάδα σαν την δική μας που είναι περήφανη για την άμυνα της μπορεί να το κάνει. Έπρεπε να τελειώσουμε τη δουλειά αλλά δεν το καταφέραμε».

Exit mobile version