Γυμνό… καθάρισμα! Εταιρεία προσφέρει τις.. γυμνές υπηρεσίες της (Photos)

Έναντι 45 λιρών την ώρα και διαλέγεις και μέγεθος στήθους!

Η επιχείρηση καθαρισμού της Βρετανίας δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν μεταξύ ανδρών και γυναικών εργαζομένων. Όλα καλά μέχρι εδώ. Τι θα έλεγες αν μάθαινες ότι μπορούν να επιλέξουν ακόμα και.. το μέγεθος στήθους που προτιμούν;

Μάλιστα, η εταιρεία Naturist Cleaners ανέφερε ότι όχι μόνο «οι δουλειές πηγαίνουν καλά» αλλά δυστυχώς, χρειάστηκε να κάνει περικοπές μεταξύ των αδύνατων και καλλίγραμμων γυναικών γιατί οι πελάτες της προτιμούν τις ζουμερές και αφράτες υπηρεσίες τους!

Η Silva, εργαζόμενη στην εν λόγω εταιρεία, είπε μεταξύ άλλων «Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να προσαρμοστώ στις νέες συνθήκες εργασίας γιατί έκανα ήδη γυμνισμό. Θα συνιστούσα να το κάνετε μόνο αν είστε εντελώς εξοικειωμένοι με το σώμα σας, αλλιώς μπορεί να έρθετε σε αμήχανη και ιδιαίτερα άβολη θέση» και πρόσθεσε «Οι πελάτες μας απολαμβάνουν το καθαρό τους σπίτι με τέλεια θέα, και όσο για εμένα, αυτό μου δίνει τρομερή αυτοπεποίθηση».

Από την άλλη, η Laura Smith, η ιδιοκτήτρια της εταιρείας μιλώντας για την επιχείρησή της είπε «Μοιάζουμε με έναν οργανισμό καθώς έχουμε εργαζομένους σε όλη τη χώρα. Από το Λονδίνο και τη Σκωτία μέχρι και την Βόρεια Ιρλανδία μετράμε πάνω από 300 καθαριστές. Αυτοί ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα, κυρίως, σε αυτά των απαιτητικών γυναικών που ζητάνε άντρες καθαριστές!»

Τζάμια και σίδερο κανείς;

Exit mobile version