Η Microsoft παρουσιάζει το Office 2019 για Windows και Mac

Η Microosft προχώρησε στην επίσημη κυκλοφορία της νέα σουίτας για Windows 10 και macOS.

Το Office 2019 είναι ουσιαστικά ένα υποσύνολο λειτουργιών που έχουν προστεθεί στο Office 365 τα τελευταία τρία χρόνια και περιλαμβάνει ενημερώσεις σε Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Project, Visio, Access και Publisher.

Το Office 365 ProPlus, η έκδοση του Office που είναι συνδεδεμένη με σύννεφο, προσφέρει την πιο παραγωγική και ασφαλέστερη εμπειρία του Office – με το χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας για ανάπτυξη και διαχείριση.

Ωστόσο, για πελάτες που δεν είναι έτοιμοι για το cloud, το Office 2019 παρέχει νέες λειτουργίες και ενημερώσεις στις εφαρμογές εσωτερικού χώρου τόσο για χρήστες όσο και για επαγγελματίες πληροφορικής.

Όπως και οι κυκλοφορίες του LTSC (Long Term Service Channel) των Windows, το Office 2019 παρέχει ένα σύνολο πολύτιμων βελτιώσεων για πελάτες που δεν μπορούν να συνδεθούν στο σύννεφο ή να λαμβάνουν τακτικές ενημερώσεις.

Οι νέες βελτιώσεις στο Office 2019 είναι ένα υποσύνολο μιας μακράς λίστας χαρακτηριστικών που έχουν προστεθεί στο Office 365 ProPlus τα τελευταία τρία χρόνια. Το Office 2019 είναι μια εφάπαξ έκδοση και δεν θα λάβει μελλοντικές ενημερώσεις δυνατοτήτων.

Ωστόσο, θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε νέες λειτουργίες στο Office 365 ProPlus κάθε μήνα, συμπεριλαμβανομένων καινοτομιών σε συνεργασία, τεχνητής νοημοσύνης (AI), ασφάλειας και πολλά άλλα.

Το Office 2019 θα είναι διαθέσιμο πρώτα στους πελάτες των εμπορικών αδειών χρήσης και μέσα στις επόμενες εβδομάδες σε καταναλωτές και άλλους επιχειρηματικούς πελάτες.

Exit mobile version