Το WhatsApp σχεδιάζει τελικά τη μεγάλη αλλαγή. Ερχεται το… Dark Mode (video)

Το WhatsApp είναι μία από αυτές τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων μέσω Διαδικτύου, οι οποίες συνεχώς εργάζονται για βελτιώσεις εμπειρίας ανταλλαγής μηνυμάτων.

Έχουμε ακούσει ότι η επόμενη προσέγγιση της εταιρείας πηγαίνει με την προσθήκη ενός Dark Mode.

Γενικά, η σκοτεινή λειτουργία θα πρέπει να είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά και ως προεπιλογή σε όλες τις εφαρμογές.

Το YouTube έφερε επίσης σε λειτουργία την σκοτεινή επιλογή στην εφαρμογή του, γεγονός που κάνει τα πράγματα πιο δελεαστικά για τους χρήστες.

Ας δούμε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη λειτουργία.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από τη χρήση ενός σκοτεινού θέματος σε εφαρμογές. Ένα από αυτά αφορούν την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Οι οθόνες OLED χρειάζονται περισσότερη ισχύ για να δώσουν τα χρώματα εκτός από το μαύρο, οπότε μπορεί να δούμε μια βελτίωση και εκεί.

Επιπλέον, είναι μια τέλεια ρύθμιση για τη νύχτα. Η αντανάκλαση της φωτεινής οθόνης προκαλεί ενόχληση σε σκοτεινά περιβάλλοντα.

Ως συμπλήρωμα, η σκοτεινή λειτουργία φαίνεται απλά καλύτερα από την κανονική προβολή, καθώς παρέχει μια πιο σίγουρη εμφάνιση.

Αυτή τη στιγμή, έχουμε βρει μόνο αναφορές στο σκοτεινό θέμα στο WhatsApp. Ενδεχομένως, η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη στο άμεσο μέλλον. Επιπλέον, η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές iOS και Android.

Δείτε το βίντεο…

Exit mobile version