Windows 10 Mobile: Οριστικό τέλος υποστήριξής του τον Δεκέμβριο του 2019

Η Microsoft δημοσίευσε πρόσφατα μια σελίδα υποστήριξης που περιγράφει το επερχόμενο End of Support των Windows 10 Mobile.

Η εταιρεία δήλωσε ότι όλοι οι χρήστες των Windows 10 Mobile δεν μπορούν πλέον να λαμβάνουν ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων ασφαλείας, από τις 10 Δεκεμβρίου 2019. Οι συσκευές που εκτελούν Windows 10 Mobile έκδοση 1703 δεν θα λαμβάνουν πλέον υποστήριξη ακόμη νωρίτερα – στις 11 Ιουνίου 2019.

Αφού η συσκευή σας φτάσει στο τέλος της υποστήριξης, ορισμένες από τις λειτουργίες θα σταματήσουν αργά και η Microsoft δεν θα κάνει τίποτα γι ‘αυτό.

Αυτό περιλαμβάνει αυτόματα ή χειροκίνητα αντίγραφα ασφαλείας των συσκευών, τα οποία θα λήξουν στις 10 Μαρτίου 2020 και υπηρεσίες όπως μεταφορτώσεις φωτογραφιών και αποκατάσταση συσκευής από υπάρχον αντίγραφο ασφαλείας συσκευών μπορούν να λειτουργήσουν μόνο μέχρι και 12 μήνες μετά το τέλος της υποστήριξης.

Η διέξοδος από όλα αυτά; Αλλάξτε σε Android και iOS, λέει η Microsoft.

Αλλά εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε μια συσκευή Windows 10 Mobile, ίσως να προσπαθήσετε να αναζητήσετε ένα νέο τηλέφωνο πριν σταματήσει να λειτουργεί – γιατί η Microsoft δεν θα είναι εκεί για να σας υποστηρίξει.

Exit mobile version