Η Microsoft διαχωρίζει την Cortana από την αναζήτηση στα Windows 10

Η Microsoft κάνει μερικές μεγάλες αλλαγές στην Cortana στα Windows 10. Ο γίγαντας του λογισμικού σχεδιάζει να αποσυνδέσει την αναζήτηση και την Cortana στη γραμμή εργασιών των Windows 10, επιτρέποντας την επεξεργασία των φωνητικών ερωτημάτων ξεχωριστά, από την εύρεση εγγράφων και αρχείων πληκτρολογώντας σε ένα πλαίσιο αναζήτησης.

Aυτή η αλλαγή θα εφαρμοστεί στην επόμενη σημαντική ενημέρωση των Windows 10, η οποία έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο. Τα Windows 10 θα σας κατευθύνουν προς μια ενσωματωμένη εμπειρία αναζήτησης για ερωτήματα κειμένου, ενώ η Cortana θα υπάρχει για φωνητικές ερωτήσεις αντί και για τα δύο μαζί.

“Κάτι τέτοιο θα επιτρέψει σε κάθε εμπειρία να καινοτομεί ανεξάρτητα για να εξυπηρετήσει καλύτερα το κοινό-στόχο”, εξηγεί η Dona Sarkar, επικεφαλής των Windows Insider της Microsoft.”

Αυτή η αλλαγή είναι μία από τις πολλές που έχουμε κάνει σε όλη αυτή την έκδοση για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας σε αυτόν τον χώρο, συμπεριλαμβανομένης της ενημέρωσης του σχεδιασμού της σελίδας προορισμού αναζήτησης, της βελτίωσης των αποτελεσμάτων αναζήτησης και της ενσωμάτωσης του Microsoft To-Do με την Cortana”.

Exit mobile version