Επιχείρησαν να υποκλέψουν τα passwords σας; Δείτε τι πρέπει να κάνετε…

Ηρθε το… «Password Checkup». Ο έλεγχος κωδικού πρόσβασης από την Google…

Τον τρόπο με τον οποίο θα διατηρείται απολύτως ασφαλής ο λογαριασμός σας στην Google δημοσιοποίησε ο διαδικτυακός κολοσσός:

«Βοηθάμε να διατηρούμε τον Λογαριασμό σας στην Google ασφαλή, εντοπίζοντας και ανταποκρινόμενοι σε απειλές ασφάλειας. Για παράδειγμα, επαναφέρουμε ήδη αυτόματα τον κωδικό πρόσβασης στον Λογαριασμό σας Google, εάν ενδεχομένως έχει εκτεθεί σε παραβίαση δεδομένων από τρίτους – ένα μέτρο ασφαλείας που μειώνει τον κίνδυνο να γίνει hacked ο λογαριασμός σας…. Ωστόσο, θέλουμε να σας παρέχουμε τις ίδιες προστασίες για την αποφυγή παραβιάσεων δεδομένων για τους λογαριασμούς σας, πέρα από τις εφαρμογές και τους ιστότοπους της Google.
Σε αυτό το σημείο μπορεί να βοηθήσει η νέα επέκταση Chrome Checkup Chrome. Αν διαπιστώσουμε ότι ένα όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης σε έναν ιστότοπο που χρησιμοποιείτε είναι ένα από τα 4 δισεκατομμύρια διαπιστευτήρια, και περισσότερα που γνωρίζουμε ότι έχουν παραβιαστεί, η επέκταση θα ενεργοποιήσει μια αυτόματη προειδοποίηση και θα σας προτείνει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Έχουμε δημιουργήσει τον έλεγχο κωδικού πρόσβασης έτσι ώστε κανείς, συμπεριλαμβανομένης της Google, να μην μπορεί να μάθει τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Για να γίνει αυτό, αναπτύξαμε τεχνικές προστασίας της ιδιωτικής ζωής με τη βοήθεια ερευνητών κρυπτογραφίας τόσο στο Google όσο και στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Για μια πιο τεχνική περιγραφή αυτών των καινοτομιών, ελέγξτε την ανάρτηση ιστολογίου ασφαλείας στο πιο link».

Exit mobile version