Creative Soundblaster: Μία κάρτα ήχου που αλλάζει τα δεδομένα…

Η Creative Technology έγινε γνωστή, μεταξύ άλλων, για τις κάρτες ήχου που δημιουργεί με την οικογένεια Sound Blaster να έχει αφήσει το δικό της στίγμα τα τελευταία χρόνια.

Τώρα, η Creative Technology επιδιώκει να συνεχίσει την παράδοση με την νέα Sound Blaster AE-9.

Η Sound Blaster AE-9 είναι η κορυφαία κάρτα ήχου PCI-e που έχει φτιάξει η Creative μέχρι σήμερα και προσφέρει πολλά περισσότερα από την απλή υπόσχεση να ικανοποιήσει τις ανάγκες των pro-gamers και pro-audio χρηστών.

Χρησιμοποιεί εξαρτήματα κορυφαίας ποιότητας, όπως το ESS 9038 SABRE DAC που παρέχει μέχρι 129 dB DNR, 32 bit δειγματοληψία PCM 32-bit, DSD64 αναπαραγωγή ήχου χωρίς απώλειες και με εξαιρετικά χαμηλή παραμόρφωση.

Διαθέτει πυκνωτές Nichicon Fine-Gold, πυκνωτές ήχου WIMA με φιλμ / φύλλο και ανταλλακτικά op-amp.

Αυτό που πραγματικά κάνει τη Sound Blaster AE-9 να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι η τεχνολογία CleanLine, μια νέα καινοτομία στο φιλτράρισμα της διαδρομής του ήχου στο μικρόφωνο για ξεκάθαρη φωνητική επικοινωνία.

Αυτή η νεότερη τεχνολογία διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα κυκλώματα και εξαρτήματα τα οποία εξαλείφουν τα ζητήματα των σιδηροτροχιών τάσης και απομονώνουν τον ανεπιθύμητο θόρυβο που προκαλείται από τον κυματισμό των τροφοδοτικών που προκαλείται από υψηλής απόδοσης GPU.

Η Sound Blaster AE-9 είναι η πρώτη που ενσωματώνει αυτή την τεχνολογία στον πυρήνα της, επιτρέποντας στους χρήστες να εγκαταλείψουν την ανάγκη για ένα desktop μιξαρίσματος.

Exit mobile version