Huawei P Smart Z: Ένα κινητό με pop-up selfie κάμερα…

Τα smartphones με pop-up selfie κάμερα αυξάνονται και η τελευταία προσθήκη στη σχετική λίστα και ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά έρχεται από την Huawei.

Το P smart Z διαθέτει το chipset Kirin 710F και το έξυπνο λειτουργικό EMUI 9 με μια πληθώρα συναρπαστικών χαρακτηριστικών όπως η φωτογραφία με AI, η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, τα εξαιρετικά γραφικά και το ξεχωριστό του design.

Το P smart Z προσφέρει αναλογία οθόνης 19.5:9, απαλλαγμένη από κενά, εγκοπές, notches κ.ά. Η οθόνη των 6,59 ιντσών καλύπτει το 91% της επιφάνειας του τηλεφώνου με την ανάλυση στα 2340×1080 pixels.

Η μεγάλη αναλογία οθόνης του Huawei P smart Z έγινε πραγματικότητα χάρη στην εμπρόσθια Pop-Up κάμερα των 16 megapixel που βρίσκεται στο εσωτερικό του πάνω μέρους του τηλεφώνου και μόλις ενεργοποιηθεί ανασύρεται αυτόματα σε 1 μόλις δευτερόλεπτο, παίρνοντας θέση πάνω από την οθόνη σαν περισκόπιο υποβρυχίου. Επίσης, η εμπρόσθια κάμερα του P smart Z με AI, αναγνωρίζει αυτόματα 8 διαφορετικές σκηνές όπως ο μπλε καλοκαιρινός ουρανός, η πρασινάδα και οι εσωτερικοί χώροι ενώ το μέγεθος pixel 1.0µm σε συνδυασμό με το διάφραγμα F/2.2, ρυθμίζουν άψογα τον φωτισμό και το background των πορτραίτων σας. Η τεχνολογία AI «διορθώνει» τον οπίσθιο φωτισμό ενώ ένας ειδικός αλγόριθμος ωραιοποίησης και τα εφέ φωτισμού 3D, δίνουν στις selfie φωτογραφίες σας επαγγελματική χροιά.

Στο πίσω μέρος, το Huawei P smart Z διαθέτει μία διπλή κάμερα. Η κύρια κάμερα με τα 16 megapixel διαθέτει διάφραγμα F/1.8 και διάταξη έξι οπτικών στοιχείων (6P) που συγκεντρώνει περισσότερο φως ενισχύοντας το contrast και την καθαρότητα των φωτογραφιών ενώ η εστίαση και ο θόρυβος βελτιώνονται θεαματικά. Η κάμερα των 2 megapixel λειτουργεί συμπληρωματικά στην κύρια, ρυθμίζοντας το βάθος πεδίου.

Το Huawei P smart Z διαθέτει το chipset των 12nm με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 710F υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης. Η μπαταρία είναι στα 4,000 mAh.

Exit mobile version