Huawei Y6s: Ενα Smartphone προσιτό αλλά με μεγάλη οθόνη…

Μια νέα προσθήκη στην Y series της Huawei, έρχεται με την κυκλοφορία του νέου Huawei Y6s…

Χάρη στη μίνιμαλ αλλά πανέμορφη HD οθόνη 6,1 ιντσών, η συσκευή είναι ιδιαίτερα κομψή, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζεται από ισχυρές αποδόσεις και ενισχυμένη μνήμη.

Όπως και τα προγενέστερα μοντέλα, το Y6s είναι ένα οικονομικό μεν, αξιόπιστο και αποδοτικό δε smartphone που μπορεί να καλύψει όλες τις καθημερινές ανάγκες του χρήστη για επικοινωνία αλλά και ψυχαγωγία, από premium gaming και φωτογραφία, μέχρι κορυφαία οπτικοακουστική εμπειρία. Το λεπτεπίλεπτο κινητό 8 χιλιοστών έρχεται σε δύο χρώματα: Starry Black και Orchid Blue.

Αν η μνήμη και η χωρητικότητα του κινητού σου είναι κάτι που σε απασχολεί, μάθε ότι το Huawei Y6s προσφέρει 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου, και τη δυνατότητα για επέκταση της εσωτερικής μνήμης κατά 512GB, για ανέμελη χρήση -όλη την ώρα.
Επίσης, διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή, με βελτιωμένους πυρήνες 2,3 GHz, οι οποίοι «τρέχουν» πάνω στο EMUI 9.1 -ανεμπόδιστη ολοκλήρωση διεργασιών, με απρόσκοπτη ροή.

Η κύρια κάμερα 13 MP του Huawei Y6s επιτυγχάνει κρυστάλλινες εικόνες υψηλής ανάλυσης. Το διάφραγμα f/1.8 βελτιώνει την ευαισθησία στο φως, απορροφώντας 50% περισσότερο φως, σε σχέση με το standard διάφραγμα f/2.2 που διαθέτουν τα περισσότερα οικονομικά μοντέλα. Περισσότερο φως σημαίνει ότι η ποιότητα των φωτογραφιών παραμένει άριστη ακόμα και σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού ή και στο σκοτάδι.

Το Huawei Y6s διαθέτει selfie κάμερα 8 MP. Με τη βοήθεια του φωτός της οθόνης, η κάμερα τονίζει το θέμα της φωτογραφίας ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Exit mobile version