Acer Nitro 5: Ένα laptop για gaming…

Το Nitro 5 είναι το νέο gaming laptop της Acer και έρχεται με επεξεργαστή AMD Ryzen 7 3750H 2ης γενιάς και γραφικά Radeon RX 560X προκειμένου να παρέχει εξαιρετική απόδοση.

Οι χρήστες μπορούν να αναμένουν εκπληκτική απεικόνιση και γρήγορη απόκριση από την νέα τεχνολογία AMD, η οποία τους επιτρέπει να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια με εξαιρετική λεπτομέρεια μέσα από την επιλογή είτε της οθόνης IPS Full HD 15,6 ιντσών, είτε του πάνελ 15,6 ιντσών IPS FHD 144hz με την εντυπωσιακή αναλογία 80% screen-to-body. To Nitro 5 κάνει εύκολα streaming gameplay με Gigabit Wi-Fi 5 με τεχνολογία 2×2 MU-MIMO. Οι χρήστες μπορούν επίσης να συνδέσουν βοηθητικά gadgets μέσω μίας σειράς θυρών όπως HDMI 2.0, USB Type-C 3.1 Gen 1 (έως 5 Gbps) κ.α.

Το Nitro 5 διαθέτει διπλούς ανεμιστήρες, τεχνολογία Acer CoolBoost και διπλή θύρα εξάτμισης, σχεδιασμένη για να διατηρεί το laptop δροσερό κατά τη διάρκεια μεγάλων περιόδων gaming. Το CoolBoost αυξάνει την ταχύτητα του ανεμιστήρα κατά 10% και την ψύξη CPU κατά 9% σε σύγκριση με την αυτόματη λειτουργία.

Τέλος, το νέο Nitro 5, φέρει το Acer Network Optimizer, που τελειοποιεί το online gaming και διατηρεί τη ροή των δεδομένων γρήγορη και δυνατή. Ένα ειδικά διαμορφωμένο, εύχρηστο GUI (graphical user interface – γραφικό περιβάλλον χρήστη) βοηθά τους χρήστες να ρυθμίζουν το εύρος ζώνης, τόσο στην αυτόματη λειτουργία (κατηγοριοποίηση και ταξινόμηση κατά προτεραιότητα προγραμμάτων για την εξάλειψη προβλημάτων δικτύου) όσο και χειροκίνητα επιτρέποντας τους να ρυθμίζουν τις προτεραιότητες, να αλλάζουν το εύρος ζώνης ανάλογα με το app ή ακόμα και να μπλοκάρουν συγκεκριμένες εφαρμογές για καλύτερη εμπειρία.

Ολες οι ειδήσεις.

Exit mobile version