Sony Xperia 1 II: Ένα smartphone για επίδοξους φωτογράφους

Το Sony Xperia 1 II είναι το πιο πρόσφατο smartphone της Sony, το οποίο θα είναι σύντομο διαθέσιμο και θεωρείτε ιδανικό για όσους αρέσκονται να φωτογραφίζουν με το κινητό τους.

Η συσκευή έρχεται με τριπλή κάμερα που ενσωματώνει τις κορυφαίες τεχνολογίες της σειράς Alpha της Sony και οπτικά στοιχεία ZEISS που έχουν βαθμονομηθεί ειδικά για το Xperia. Επίσης, διαθέτει κορυφαία τεχνολογία αυτόματης εστίασης της κάμερας που προσφέρει δυνατότητα συνεχόμενων λήψεων 20 fps με AF/AE 60 φορές το δευτερόλεπτο και Real-time Eye AF για ανθρώπους και ζώα.

Ακόμη, η λειτουργία Cinematography Pro «powered by CineAlta» μπορεί να πραγματοποιήσει εγγραφή πολλαπλών καρέ και προσφέρει περισσότερες χειροκίνητες επιλογές, για να βελτιώσει τις κινηματογραφικές σας εμπειρίες λήψεις.

Η συσκευή προσφέρει ακόμη ποιότητα ήχου όπως πραγματικά προοριζόταν από τους δημιουργούς της, διαμορφωμένη σε συνεργασία με τη Sony Music Entertainment, με μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία και νέα λειτουργία 360 Reality Audio με μοναδική αποκωδικοποίηση για καλύτερη ποιότητα ήχου.

Η 21:9 CinemaWide 6.5” 4K HDR OLED oθόνη προσφέρει πρωτοποριακή ακρίβεια χρώματος με την λειτουργία Creator «powered by CineAlta».

Τέλος, η συσκευή υποστηρίζει τη λειτουργία σε δίκτυα 5G, ενώ βασίζεται στον Qualcomm Snapdragon 865 5G, με μπαταρία 4000 mAh υψηλής αντοχής με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης για βέλτιστη ταχύτητα και απόδοση.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Καθαρίστε τα φίλτρα των κλιματιστικών σας σε 5 λεπτά.

Exit mobile version