Αυτή η συσκευή συνδυάζει Mesh WiFi και Powerline

Η devolo, ηγέτης στον τομέα των powerline, παρουσίασε το νέο devolo Magic 2 WiFi next, που προσφέρει συνδυασμό καινοτόμων λειτουργιών Mesh WiFi με την τεχνολογία Powerline.

Η νεότερη έκδοση του πρωτόκολλου G.hn και σε συνδυασμό μη την τεχνολογία PLC, δίνουν τη δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων με ταχύτητες έως και 2,400 Mbps, κάνοντας τους προσαρμογείς της σειράς Magic 2 τους γρηγορότερους της αγοράς.

Επίσης, το νέο devolo Magic 2 WiFi next υποστηρίζει το Multi-User MIMO και βελτιώνει την απόδοση του WiFi χάρη στην τεχνολογία access point steering.

Το νέο Multi-User MIMO συμβάλλει στην βελτιωμένη απόδοση του WiFi με το devolo Magic 2 WiFi next. Με τη βοήθεια αυτής της τεχνολογίας είναι εύκολο να απολαμβάνουν τη μέγιστη απόδοση,πολλαπλές συσκευές, ταυτόχρονα.

Για παράδειγμα, όταν κάνετε streaming μια σειρά σε 4K ή ένα ντοκιμαντέρ σε 8K στο σαλόνι, τα παιδιά παίζουν online σε ένα tablet και υπάρχει και μια βίντεο-κλήση σε εξέλιξη, το MU-MIMO διαχειρίζεται τα δεδομένα του WiFi αποτελεσματικά και εντελώς αυτόματα, χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα.

Ως νέο χαρακτηριστικό του Mesh, τα devolo Magic 2 WiFi next διαθέτουν και τη λειτουργία access point steering. Έτσι, οι συσκευές είναι μόνιμα συνδεδεμένες στο ισχυρότερο σημείο πρόσβασης ακόμα και όταν ο χρήστης μετακινείται μέσα στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Καθαρίστε τα φίλτρα των κλιματιστικών σας σε 5 λεπτά.

Exit mobile version