LG OLED gaming: Αυτή η τηλεόραση είναι ιδανική για gaming!

LG OLED gaming: Η LG Electronics παρουσίασε τη νέα OLED 4K τηλεόραση, CX 77, 65,55 ιντσών που αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους gamers.

Μια τηλεόραση που υποστηρίζει την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC, που προσφέρει εξαιρετική απόδοση της εικόνας, χωρίς αλλοιώσεις και καθυστερήσεις.

Σε συνδυασμό με τις προηγμένες λειτουργίες, όπως τον υψηλότερο ρυθμό καρέ, τον μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR), τη λειτουργία αυτόματου χαμηλού λανθάνοντα χρόνου (ALLM) και το eARC, το νέο μοντέλο τηλεοράσεων αποδίδει με μοναδικό τρόπο τα γραφικά των παιχνιδιών για μια καθηλωτική gaming εμπειρία.

Η CX τηλεόραση της LG εξασφαλίζει ταχύτερο χρόνο απόκρισης συγκριτικά με μια συμβατική τηλεόραση LED, χάρη στη δύναμη των 100 αυτοφωτιζόμενων pixels που αναπαράγουν κάθε χρώμα ακριβώς όπως θα έπρεπε και προσφέρουν ασυναγώνιστη λεπτομέρεια σε κάθε καρέ του δευτερολέπτου, δίνοντας τη δυνατότητα στους gamers να απολαμβάνουν τα παιχνίδια HDR στο έπακρο.

Θέλετε να κάνετε διακοπές στα ελληνικά νησιά με τα πιο οικονομικά πακέτα για τη διαμονή σαςΧάρη στη συμβατότητά ττης με την NVIDIA G-SYNC τεχνολογία, όλα τα βιντεοπαιχνίδια θα έχουν πιο καθαρή και ομαλή εικόνα, καλύτερη απόκριση, χωρίς τρεμόπαιγμα και διακυμάνσεις στη φωνή.

Παράλληλα, η νέα τηλεόραση της LG υποστηρίζει το HDMI 2.1 , που παρέχει υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά για μια πιο ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού.

Επίσης, διαθέτει 1ms χρόνο απόκρισης, που αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό για εγγυημένη νίκη σε παιχνίδια με έντονη δράση και δυνατούς αντιπάλους, ενώ συγχρόνως ενσωματώνει το HGiG που βελτιστοποιεί την απόδοση στα γραφικά.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Καθαρίστε τα φίλτρα των κλιματιστικών σας σε 5 λεπτά.

Exit mobile version