Nikon Z5: Μία φωτογραφική για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω…

Η Nikon ανακοίνωσε μια νέα φωτογραφική μηχανή πλήρους κάδρου εισαγωγικής κατηγορίας στην οικογένεια των Nikon Z.

Ανθεκτική, ελαφριά και εύκολη στον χειρισμό, η Nikon Z 5 είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όποιους αποφασίζουν να προχωρήσουν στις φωτογραφίσεις mirrorless πλήρους κάδρου.

Με τιμή χαμηλότερη από τις Nikon Z 7 και Z 6, η Nikon Z 5 είναι σχεδιασμένη για όσους θέλουν να αρχίσουν να εξερευνούν την ομορφιά των φωτογραφίσεων πλήρους κάδρου.

Είτε τραβούν φωτογραφίες, είτε video 4K, οι χρήστες απολαμβάνουν εικόνες με εντυπωσιακά νέα επίπεδα λεπτομέρειας, βάθους και χρωμάτων. Οι ευκρινείς εικόνες με συναρπαστικό δυναμικό εύρος είναι πλέον δυνατό να αποτυπωθούν ακόμη και στις υψηλές τιμές ISO, χάρη στον αισθητήρα CMOS πλήρους κάδρου 24,3 MP που αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες συλλογής φωτός της εξαιρετικά ευρείας μοντούρας Z.

Το σύστημα συνδυασμένης AF 273 σημείων της Nikon εξασφαλίζει ευκρινή εστίαση στο σύνολο του κάδρου, ενώ το ηλεκτρονικό σκόπευτρο που χρησιμοποιείται και στις διάσημες Z 6 και Z 7, εξασφαλίζει απόλυτα ευκρινή εικόνα.

Η διπλή υποδοχή κάρτας παρέχει ευέλικτη αποθήκευση, ενώ ο χειρισμός είναι πολύ εύκολος χάρη στα καταξιωμένα εργονομικά χαρακτηριστικά των Nikon Z, όπως τη βαθιά λαβή της φωτογραφικής μηχανής. Η φωτογραφική μηχανή μπορεί επίσης να τροφοδοτηθεί μέσω USB². Είναι ιδανικό για να τραβάτε μακροχρόνιες ακολουθίες time-lapse από το παράθυρο του σαλονιού σας.

Exit mobile version