Xiaomi Mi Smart Band 5: Ένα smartband για όλες τις χρήσεις

Το Mi Smart Band 5 αποτελεί μία σαφώς βελτιωμένη έκδοση σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς wearables της Xiaomi.

Διαθέτει οθόνη AMOLED true color 1,1’’ για εμφάνιση περισσότερου περιεχομένου (ανάλυση 126 x 294) και 2.5D ενισχυμένο γυαλί που προστατεύει την οθόνη.

Επιπλέον επιτρέπει την επιλογή περισσότερων από 100 animation προσόψεων. Προσφέρει παρακολούθηση ακριβείας αθλητικών δραστηριοτήτων και υγείας, ενώ χάρη στο επιταχυνσιόμετρο και των αισθητήρων γυροσκοπίου 3 αξόνων, καταγράφει καθημερινά τον καρδιακό ρυθμό, την πίεση και την ποιότητα ύπνου. Οι 11 διαθέσιμες sports modes περιλαμβάνουν κωπηλατικό και ελλειπτικό μηχάνημα, yoga, σκοινάκι, ποδήλατο εσωτερικού χώρου και άλλες λειτουργίες.

Μία νέα εντυπωσιακή δυνατότητα που προσφέρει το Mi Smart Band 5 είναι ο απομακρυσμένος έλεγχος της κάμερας του κινητού, ώστε να τραβά φωτογραφία χωρίς άγγιγμα του Smartphone.

Τέλος, το Mi Smart Band 5 είναι αδιάβροχο σε βάθος 50 μέτρων, ενώ η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία του προσφέρει έως 14 ημέρες αυτονομία, αφού η φόρτισή της γίνεται άμεσα και εύκολα χάρη στα μαγνητικά pins φόρτισης.

Exit mobile version