Xiaomi Poco X3: Το smartphone που αλλάζει τα δεδομένα στη μεσαία κατηγορία

Το POCO, το ανεξάρτητο, πρωτοπόρο smartphone brand κάτω από το Xiaomi Group, ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας συσκευής POCO X3 NFC.

Ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις της νέας τεχνολογίας και του gaming, το POCO X3 NFC υιοθετεί ένα μοναδικό design αντάξιο της ισχύς του.

Η συσκευή δίνει τη μεγαλύτερη έμφαση στις επιδόσεις, προσφέροντας χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών σε πολύ χαμηλότερο κόστος της συνηθισμένης τιμής για ανάλογα χαρακτηριστικά. Το ντεμπούτο του κάνει και ο τελευταίος και πιο ισχυρός 700-series 4G επεξεργαστής της Qualcomm, ο Snapdragon 732G. Το POCO X3 (NFC) προσφέρει εντυπωσιακή αυτονομία, αφού μπορεί να διαρκέσει έως και 2 ημέρες με μία φόρτιση, χάρη στη μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 5.160mAh.

Το POCO X3 NFC ενσωματώνει μία εντυπωσιακή οθόνη 6.67” FHD+ DotDisplay με ελάχιστα περιθώρια και έναν εκπληκτικό συνδυασμό υψηλού ρυθμού ανανέωσης στα 120Hz και ρυθμό ευαισθησίας αφής στα 240Hz.

Το POCO X3 NFC φέρει ένα κορυφαίο οπίσθιο σύστημα τετραπλής κάμερας, που αποτελείται από την κύρια κάμερα 64MP, τον υπερευρυγώνιο φακό 13MP, τον macro φακό 2MP και τον αισθητήρα βάθους 2MP.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Επιμένει ο Αρνιακός να μην κάνει καμία αναφορά για μεσογειακό κυκλώνα (vid)

Έσπασε η λάμπα και κάρφωσε πάνω της μία πατάτα! (video)

Βρήκε το κινητό του στην ζούγκλα – Δεν πίστευε τον «κλέφτη» (video)

Exit mobile version