Αυτό το router είναι ιδανικό για κάθε απαιτητικό χρήστη

Το Huawei WiFi AX3 είναι το πρώτο router επιπέδου WiFi 6 Plus.

Τι σημαίνει αυτό; 3 φορές καλύτερη ταχύτητα, 4 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα δικτύου, περιορισμός καθυστερήσεων κατά ⅔ και 30% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Στην quad-core έκδοσή του το Huawei WiFi AX3 είναι εξοπλισμένο με το πανίσχυρο chipset της Huawei 1.4 GHz Gigahome CPU (computing power 12880 DMIPS), το οποίο αποδίδει μέγιστη ταχύτητα και σταθερότητα δικτύου, ενώ καταφέρνει να αψηφήσει τοίχους και άλλα αρχιτεκτονικά εμπόδια, έτσι ώστε να μην αποδυναμώνεται το σήμα από δωμάτιο σε δωμάτιο. Επιπλέον, το quad-core router διαθέτει τέσσερις ενισχυτές σήματος και το dual-core δύο, για εγγυημένη κάλυψη πολλών τετραγωνικών μέτρων. Τέλος, το Huawei WiFi AX3 έχει τη δυνατότητα να κάνει pairing με αντίστοιχα ή παλιότερα μοντέλα router της Huawei (“mesh networking”), για ισχυρό σήμα κυριολεκτικά παντού μέσα στο σπίτι, χωρίς διακοπές αποσύνδεσης και επανασύνδεσης του κινητού από router σε router.

Βάλτε τέλος στους πολύπλοκους κωδικούς και τη σύγχυση που προκαλεί η εμφάνιση διαφορετικών δικτύων στο ίδιο κτίριο. Όσα Android τηλέφωνα διαθέτουν λειτουργία NFC μπορούν να συνδεθούν στο WiFi δίκτυο, ακουμπώντας απλά πάνω στο Huawei WiFi AX3 (quad-core). Έτσι, οι επισκέπτες σας δεν θα χρειάζεται πια να πληκτρολογούν δυσνόητους κωδικούς στα τηλέφωνά τους και εσείς δεν θα χρειάζεται να αναρωτηθείτε ξανά ποιο από όλα τα WiFi της πολυκατοικίας είναι το δικό σας!

Χάρη στο Gigahome quad-core 1.4 GHz CPU (ή αντίστοιχα το Gigahome dual-core 1.2 GHz CPU), το επαναστατικό router της Huawei WiFi AX3 διατηρεί την ισχύ του σήματος ακόμα και όταν το δίκτυο είναι υπερ-φορτωμένο. Η Wi-Fi 6 OFDMA Multi-user Technology επιτρέπει σε πολλαπλές συσκευές να μοιράζονται το ίδιο φάσμα ταυτόχρονα (4 συσκευές μάξιμουμ στα 2,4 GHz, 16 στα 5 GHz).

Συνεχής ενημέρωση – Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Είχε προειδοποιήσει έγκαιρα και για την Καρδίτσα ο Σάκης Αρναούτογλου…

Λαμία: Χαμός το βράδυ στην πόλη με τεράστιο αγριογούρουνο (video)

Καιρός: Νέες βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο! Καρέ – καρέ η εξέλιξη (video)

Exit mobile version