Δείτε το μυστικό που κρύβει το Instagram (pics+vid)

Δείτε το μυστικό που κρύβει το Instagram (pics+vid)
Pixabay

Το Instagram γιορτάζει με ένα διαφορετικό τρόπο

Τα δέκα χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει το Instagram, δίνοντας νέα χαρακτηριστικά στους χρήστες, αλλά έχοντας και ένα μυστικό.

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά είναι αυτό του «Stories Map». Πρόκειται για μία νέα έκδοση των χαρτών που είχε αφαιρέσει το 2016. Τώρα, αντί για έναν δημόσια προσβάσιμο χάρτη με τις φωτογραφίες του χρήστη, ο χάρτης μετακινείται στο Story Archive. Έτσι, αντί να βλέπετε ένα χάρτη με τις τοποθεσίες που καταγράφηκαν τα posts σας, θα βλέπετε τις τοποθεσίες των Stories σας. Ο χάρτης πλέον είναι για τα μάτια σας μόνο και δεν μπορείτε να το μοιραστείτε με τους ακολούθους σας.

Επιπλέον, το Instagram γίνεται πιο αυστηρό όσον αφορά το bullying. Αντί να ζητά από τους χρήστες να σκεφτούν ξανά τα κακά σχόλια τους για κάποιον, η νέα προειδοποίηση σημειώνει πως αν οι χρήστες συνεχίσουν να παραβιάζουν τους κανόνες του, θα απενεργοποιηθούν οι λογαριασμοί τους. Όσο για αυτούς που βρίσκονται στην πλευρά που δέχεται τις προσβολές, το Instagram δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο θα κρύβει αυτόματα σχόλια παρόμοια με αυτά που έχουν γίνει αναφορά από άλλους.

Ως μέρος των εορτασμών των 10 χρόνων πρόσθεσε ένα easter egg που επιτρέπει στους χρήστες να βρουν τα παλιά εικονίδια της εφαρμογής σε iOS και Android. Για να το βρείτε, κάντε ένα παρατεταμένο swipe down στο μενού των ρυθμίσεων.

Πηγή: unboxholics

Συνεχής ενημέρωση - Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Η παραφυσική σειρά που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε (video)

Big Brother: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη – Δεν μπορούσε να περπατήσει (video)

Καιρός: «Ερχεται κακοκαιρία...»! Η ενημέρωση του Τάσου Αρνιακού (Video)