Poco M3: Ένα προσιτό και αρκετά ισχυρό smartphone

Όντας ήδη γνωστή για τα smartphone της, η POCO Global ανακοίνωσε σήμερα την ανεξάρτητη πορεία της, καθώς και ένα ολοκαίνουργιο smartphone, το POCO M3.

Με τριπλή κάμερα 48MP, μπαταρία 6.000 mAh, μια όμορφη οθόνη smartphone FHD+ και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 662, το POCO M3 είναι «must» για τους νεαρούς λάτρεις της mobile ψυχαγωγίας.

Εξοπλισμένο με μπαταρία που έχει τη μεγαλύτερη δυνατή χωρητικότητα στην κατηγορία του, το POCO M3 εγγυάται ότι ακόμη και οι πιο σκληροπυρηνικοί gamers θα έχουν πλέον εξαιρετικές δυνατότητες για περιήγηση, σύνδεση και stream καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χάρη στην πανίσχυρη μπαταρία κύκλων φόρτισης 6.000mAh. Η συσκευή αναμένεται να έχει διάρκεια μπαταρίας πάνω από 5 ημέρες με ελαφριά χρήση και κάτι λιγότερο από 3 ημέρες με μέτρια χρήση. Χρειάζεται περίπου 1,5 ημέρα με εντατική χρήση για να αδειάσει πλήρως η μπαταρία.

Πέρα από την ανθεκτικότητά του, το POCO M3, χάρη στη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας MIUI ultra, παρέχει γρηγορότερη και πιο σταθερή ταχύτητα φόρτισης για τους εν κινήσει χρήστες, καθώς και γρήγορη φόρτιση 18W. Η συσκευή παρέχεται με φορτιστή 22,5W και υποστηρίζει αντίστροφη ενσύρματη φόρτιση, για πιο βολική εμπειρία φόρτισης.

Το POCO M3 διαθέτει οθόνη FHD + Dot Drop 6,53 ιντσών με υψηλή ανάλυση 2340×1080, μαζί με εντυπωσιακή αντίθεση χρώματος 1.500:1 και αναλογία απεικόνισης 19,5:9 για εντυπωσιακή εμπειρία θέασης και ψυχαγωγία χωρίς όρια. Η μπροστινή του οθόνη Corning Gorilla Glass 3 προστατεύει σε περίπτωση που πέσει ή γρατζουνιστεί η συσκευή, ενώ το πίσω κάλυμμα προστασίας κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων προσφέρει ασφαλές κράτημα και ελαφριά αίσθηση. Το POCO M3 διαθέτει πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που επιτρέπει τη μινιμαλιστική σχεδίαση της μπροστινής οθόνης χωρίς να διακυβεύεται η προσβασιμότητα του χρήστη.

Με σύστημα διπλών ηχείων και προστατευτικό κατά της σκόνης, το POCO M3 προσφέρει υψηλής ποιότητας ήχο με δυνατά μπάσα για εντυπωσιακή εμπειρία ψυχαγωγίας σε εσωτερικούς χώρους.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Η εκτίμηση του Αρναούτογλου για τον Δεκέμβριο… Χειμώνας μέσα στις γιορτές; (photos)

Χαλκίδα: Η στιγμή που οδηγός περνάει «STOP» και συγκρούεται σφοδρά με διερχόμενο όχημα (vid)

Καιρός – ΕΜΥ: Κακοκαιρίες με βροχές, καταιγίδες και χιόνια μέχρι και το Σάββατο

Exit mobile version