Creative SXFI AIR GAMER: Αυτά τα ακουστικά θα βελτιώσουν την gaming εμπειρία σας

Η Creative Technology ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του Creative SXFI AIR GAMER, το οποίο ενσωματώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των SXFI AIR και SXFI GAMER για τα πιο ευέλικτα Super X-Fi ακουστικά μέχρι σήμερα.

Με συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0 και USB-C, το SXFI AIR GAMER προσφέρει στους χρήστες τα καλύτερα από τους δύο κόσμους – απόλαυση μουσικής χωρίς καλώδια και ταινίες και gaming χωρίς καθυστέρηση κατά τη σύνδεση σε υπολογιστή ή κονσόλες.

Τα νέα ακουστικά έρχονται επίσης με πλήθος μαγικών που βελτιώνουν τη φωνητική επικοινωνία, είτε πρόκειται για gaming είτε για κλήσεις συνδιάσκεψης ή online μαθήματα.

Άλλα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει είναι η διαισθητική λειτουργία ελέγχου αφής στο ακουστικό, το μικρόφωνο CommanderMic με καθαρότητα επαγγελματικής ποιότητας και το ηχητικό προφίλ SXFI BATTLE Mode για την παροχή της βέλτιστης εμπειρίας στους ακόρεστούς παίκτες.

Είναι επίσης εξοπλισμένο με καλώδιο USB ενισχυμένο με Kevlar για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και βελούδινα μεγάλα ακουστικά για μεγαλύτερης διάρκειας άνεση.

Exit mobile version