TCL Tabmax: Ένα tablet για όσους ψάχνουν κορυφαία ποιότητα εικόνας

Η TCL Communication είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία του TCL 10 TABMAX, ενός tablet που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία προβολής μέσω της οθόνης FHD+ 10,36 ιντσών και της τεχνολογίας NXTVISION που παράγει πιο αληθινές εικόνες και πιο εντυπωσιακές λεπτομέρειες, ανακοίνωσε πρόσφατα η TCL.

Αυτό το tablet δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην φροντίδα των ματιών, με την εφαρμογή της έξυπνης προστασίας των ματιών που μειώνει το επιβλαβές μπλε φως.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, με το TCL 10 TABMAX μπορείτε να απελευθερώσετε την δημιουργικότητά σας όπου και αν είστε.

Η οθόνη FHD+ 10,36 ιντσών, τα στενά bezels 8,3mm και η διάταξη ευρείας οθόνης σας προσφέρουν έναν καμβά για σχεδίαση ή σημειώσεις με το εξαιρετικό TCL Stylus, που είναι πιο δυνατό και από σπαθί!

Κινηθείτε ελεύθερα σε περιαγωγή με σύνδεση Wi-Fi, καθώς και με 4G συνδεσιμότητα που παρέχει εξαιρετικά ομαλή ευρυζωνική σύνδεση με ταχύτητες λήψης έως 300MB/s.

Η μπαταρία φθάνει σε χωρητικότητα στα 8000mAh, όπου μία μόνο φόρτιση υποστηρίζει έως και οκτώ ώρες streaming ή πέντε ώρες συνεχόμενου gaming.

Exit mobile version