Huawei Band 6: Αυτό το gadget θα συνοδεύσει στη γυμναστική σου

Νέα προσθήκη στην οικογένεια των Huawei bands

Με τους καταναλωτές να έχουν πλέον ολοένα και περισσότερες απαιτήσεις από τις wearable συσκευές τους, το νέο HUAWEI Band 6 είναι αισθητά βελτιωμένο σχεδιαστικά και διαθέτει ενισχυμένη μπαταρία και πιο προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης υγείας και άθλησης.

Το HUAWEI Band 6 είναι το πρώτο smart band της Huawei με AMOLED FullView Display 1,47 ιντσών και 64% αναλογία οθόνης/συσκευής (screen-to-body ratio), επομένως η οθόνη του χωράει περισσότερη πληροφορία χωρίς όμως να χάνει το στυλ της. Επιπλέον, το HUAWEI Band 6, όπως όλα τα τελευταίας τεχνολογίας wearables της Huawei, διαθέτει μπαταρία που διαρκεί μέχρι και δύο εβδομάδες.

Η άνετη εφαρμογή και η ακριβής παρακολούθηση της υγείας θεωρούνται προαπαιτούμενα για ένα smart band. Σε αυτή τη λογική, το HUAWEI Band 6 έχει σχεδιαστεί με εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις ως προς τον σχεδιασμό, τα υλικά και τους αισθητήρες του.

Ζυγίζει μόνο 18 γραμμάρια, προσφέροντας μια πραγματική lightweight εμπειρία, ενώ παρακολουθεί την φυσική κατάσταση του χρήστη όλο το 24ωρο.

Το HUAWEI Band 6 δεν είναι μόνο το πρώτο smart band της Huawei που υποστηρίζει All-Day SpO2 (μέτρηση του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα), αλλά διαθέτει επίσης ένα πλήρες φάσμα λειτουργιών παρακολούθησης της υγείας, καταγράφοντας τους καρδιακούς παλμούς, την ποιότητα ύπνου, το επίπεδο στρες και τον εμμηνορροϊκό κύκλο.

Όσο για την παρακολούθηση της φυσικής άσκησης, το HUAWEI Band 6 υποστηρίζει 96 προγράμματα επαγγελματικής προπόνησης και ανάλυση επιστημονικών δεδομένων, βοηθώντας τους χρήστες να γυμνάζονται καλύτερα.

Exit mobile version