HP ZBook Studio G8: Αυτός είναι ο πιο ισχυρός φορητός σταθμός εργασίας

Ο HP ZBook Studio G8, ο πιο ισχυρός φορητός workstation του κόσμου στην κατηγορία του, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εν κινήσει όπως ποτέ άλλοτε.

Από το πληκτρολόγιο μέχρι την οθόνη, κάθε μέρος του ZBook Studio έχει σχεδιαστεί για να απελευθερώσει τη δημιουργική σκέψη, σύμφωνα με την ΗΡ.

Οι οθόνες HP DreamColor με ρυθμό ανανέωσης 120Hz παρέχουν τη σιγουριά ότι ο σχεδιασμός σας θα είναι σωστός από την πρώτη φορά, με ένα δισεκατομμύριο χρώματα στην οθόνη, 100% DCI-P3 και με ακρίβεια χρώματος από άκρο σε άκρο με βαθμονόμηση PANTONE.

Με την υποστήριξη του HP Sound Calibration, οι χρήστες απολαμβάνουν κρυστάλλινο ήχο και αυτόματο αποκλεισμό ανεπιθύμητων ήχων, φέρνοντας το γραφείο οπουδήποτε χρειάζεστε για να εργαστείτε.

Προσαρμόστε τις ροές εργασίας ανάλογα με την εφαρμογή και αναβαθμίστε την εμπειρία παιχνιδιού σας μετά από τη εργασία σας με υψηλής-ποιότητας πληκτρολόγιο RGB σε έναν υπολογιστή για δημιουργούς με 16,8 εκατομμύρια επιλογές προσαρμογής χρώματος.

Οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν εύκολα την εμπειρία τους μέσω του OMEN Gaming Hub.

Σχεδιασμένος εξ’ αρχής με τη δύναμη να απελευθερώσει τη δημιουργική σκέψη, οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν σε δευτερόλεπτα και να αποδώσουν ή να απεικονίσουν σε πραγματικό χρόνο εκμεταλλευόμενοι τις GPU και NVIDIA RTX A5000 ή GeForce RTX 3080 και τους επεξεργαστές Intel Core i9 vPro 11ης γενιάς.

Exit mobile version