Το «project i» της BMW

Πολυχρηστικά, φιλικά προς το περιβάλλον και πανάλαφρα, τα 11 Αξεσουάρ της Συλλογής του BMW i δείχνουν την πρόθεση του BMW group να επεκτείνει τη φιλοσοφία της και τις βλέψεις της σε νέες εμπορικές δραστηριότητες.

Μπορεί για κάποιους τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της BMW να είναι ακριβά, όμως οι Γερμανοί βρήκαν τρόπο να δημιουργήσουν κοινό / αγορά, ώστε μακροπρόθεσμα να τα κάνουν μόδα. Ο τρόπος είναι τα αξεσουάρ BMW της σειράς «i».

Πρόκειται για «έξυπνες» κατασκευές, είναι πολυχρηστικά και επιπλέον είναι προσαρμοσμένα στις προδιαγραφές του αμιγώς ηλεκτρικού BMW i3. Στόχος ήταν να δημιουργηθούν πρακτικά προϊόντα που αποδεικνύουν καθημερινά τη χρησιμότητά τους χάρη στην αντοχή, το μικρό βάρος και την πολλαπλή λειτουργικότητα.

Οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν υλικά από καταναλωτικά απορρίμματα όπως ανακυκλωμένα μπουκάλια και ανανεώσιμες πρώτες ύλες για την παραγωγή των νέων αξεσουάρ. Η βελτιστοποιημένη διαχείριση μεταφορών διατηρεί τις εκπομπές CO2 σε πολύ χαμηλά επίπεδα ενώ η μινιμαλιστική αρχή «less is more» διέπει την επιλογή συσκευασιών.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbomb.gr.

Exit mobile version